måndag 27 maj 2013

Att plugga och att längta efter helgen

Om allt går som jag har planerat så kommer kommande helg att tillbringas vid havet. Eftersom jag slutar praktiken och går på sommarlov på fredag och sedan börjar sommarjobba på måndag är det min första chans att njuta av lite ledighet (det kommer två lite rejälare chanser till innan skolan börjar i höst). Håller tummarna för att det blir sol och härligt för det hade ju varit fasligt härligt om det hade blivit bikinipremiär.Att ladda batterierna tillsammans med de käraste jag har känns som ett perfekt sätt att fira att jag nu har klarat av 60 av 75 högskolepoäng i min väg mot distriktssköterska! Året har verkligen gått rasande fort och trots att det har varit lite tufft vissa perioder kan jag åter konstatera att jag gillar att gå i skolan. Det är något visst med den friheten det innebär att studera som passar mig som handen i handsken. Speciellt nu när det har handlat om att återhämta sig från förra årets utmattning. Då har det varit ovärderligt att kunna styra tiden själv och att ta sig tid för återhämtning. Funderar lite vad jag skall läsa nästa gång ;)

Kram på er!

/Anna


10 kommentarer:

 1. Låter som en bra plan för helgen.
  Jag börjar sommar jobba v24-35 så det är inte långt kvar alls, skönt att få det att rulla på lite med ekonomin i alla fall.
  Kram Linda
  Ha en bra kväll

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas ni får solsken och en härlig stund vid havet! Underbart foto på din son på en klippa!
  Inte utan att man längtar efter västkusten!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppenhelg att längta efter!
  Och att plugga i fullvuxen ålder - kanske njuter man mer av det som vuxen än som 20-åring när studier är enda vägen mot ett bra jobb?
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Jag har alltid gillat att gå i skolan. Har även pluggat som vuxen. Först till,undersköterska och sedan till fotvårdsspecialist.
  Hoppas verkligen vädret blir kalas till helgen!
  kram

  SvaraRadera
 5. Jag har också gillat att plugga,det är så utvecklande.Hoppas du får en härlig helg vid havet,det låter underbart. Det är något speciellt med solvarma klippor!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni får en fin helg vid havet!
  Bra jobbat med pluggandet!..Jag gillar också att studera och pluggar till massör, men just nu har jag tagit en paus och fortsätter i höst.

  Kram viktoria

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för en helg vid havet för er! :) Anna

  SvaraRadera
 8. Heja dig Anna! Du inspirerar och jag är så stolt över dig ska du veta.♥

  Skönt att ha sommarlov och sommarjobb väntande runt hörnet och jag håller tummarna för att ni ska få en riktigt härlig sommar tillsammans. Vid havet och på era äventyr i sommaren.

  Här räknar vi också dagarna till det stundande sommarlovet. Mer efterlängtat än någonsin tror jag. Ska bli härligt! :)

  Ta hand om dig kära vän och så håller jag tummarna för att det blir badväder till helgen.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna för att solen håller i sig!

  Duktig du är som pluggar! Det är tufft att plugga men också härligt för man har ändå rätt korta mål - sånt gillar jag. Man kör järnet klarar det (förhoppningsvis), pustar ut, sen järnet igen :-)

  Ha en fin dag!
  kram Malin

  SvaraRadera
 10. Låter som en underbar helg! Ta vara på den ordentligt ;)
  Jag gillade också att studera och kunna lägga upp sina studier som passade bäst.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...