måndag 30 december 2013

Att se tillbaka

2013 sjunger på sista versen och jag ser nyfiket fram mot vad 2014 bär med sig för äventyr. 

2013 var på många sätt ett bra år och för mig handlade det mycket om att komma tillbaks. Om 2012 handlade om vila och återhämtning så handlade 2013 mer om att våga kasta sig ut och pröva vingarna igen och något jag tar med mig det är att jag från och med nu ALLTID skall gå på min magkänsla. Under året tog jag ett beslut då jag mer lyssnade på förnuftet än gick efter känslan. Och ta mig tusan, det blev fel beslut. En viktig lärdom minsann! 

Vad jag har njutit av allra mest under 2013 är all den tid jag har haft tillsammans med mina nära och kära. det är verkligen inget att ta för givet utan jag känner stor tacksamhet över att få vara en viktig person för så många. Vi har tillsammans varit ute på en del äventyr och roadtripen i somras får nog ändå räknas som en av höjdpunkterna. Tillsammans med skidresan i påskas förstås. 

Det finns verkligen hur mycket som helst jag skulle kunna lyfta fram från 2013 som gör mig lycklig men om jag skall försöka mig på att summera så blir nog ändå topp 5 något åt det här hållet:

 • Mitt nya jobb. Förstås. Är så tacksam och glad över att jag fick chansen att pröva jobbet som jag drömt om så länge. Nu vet jag vad jag vill med mitt yrkesliv

 • Mitt nya sätt att träna. Och för det har jag min bror och lillasyster att tacka. Inte trodde jag för ett år sedan att jag skulle våga mig på att lyfta marklyft och göra pullups innan året var slut.

 • Min fyrtioårdag. Tokigt nog. Ingen åldersnoja så långt ögat nådde. Bara en skön känsla över att jag är där jag vill vara i livet.

 • Min styrka. Eftersom 2012 var nedbrytande på så många sätt så innebar 2013 att åter hitta den inre styrkan igen. Och jag känner att jag faktiskt kom ut som en mer hel och starkare person på andra sidan. Det har sannerligen varit en resa, men såhär i efterhand finner jag ändå en tacksamhet över att ha vågat göra den.

 • Mina barn. Min man. Mina föräldrar. Min bror. Mina syskonbarn. Mina vänner. Mina bloggväner... Älskar er och är tacksam över att ni finns i mitt liv <3Nu väljer jag att se framåt, för det är åt det hållet jag skall! Shit, vad spännande det skall bli!

Kram på er alla fina bloggvänner, vad skulle jag göra utan er <3

/Anna

13 kommentarer:

 1. Härligt!! Ett riktigt gott nytt 2014 till dig:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig bilder och är lite i samma fas som du. Önskar dig ett härligt 2014 med nya utmaningar i livet.
  Vi är på gång!!!:):) ♥♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Fina Bilder, önska dig ett härligt nytt år! Kram

  SvaraRadera
 4. Oh så härliga bilder! Du har haft ett riktigt bra 2013 och det är så skoj att få följa dig.
  Säger Gott Nytt År igen :-)! Önskar dig ett toppenbra 2014!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig läsning och vilka underbara bilder du bjuder på! 2013 har varit mitt återhämtningsår, så nu hoppas jag att 2014 blir mitt år att komma tillbaka med full kraft igen och hitta mitt drömjobb.

  Gott nytt år på dig finaste!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 6. Tittar in och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År Och visst hälsar vi på varandra i staden.....nämde jag för dig att jag "tror" att jag såg dig på Lindex för ett tag sedan...men det gick så fort så jag blev osäker....men är nästan 100% säker.
  Kramar från Maria ♥

  SvaraRadera
 7. Först måste jag säga att du är ursnygg i din nya frissa, hade gjort allt för att ha ett sådant hår som dig. Helt underbara bilder från ditt 2013 o önskar att ditt 2014 blir ett spännande år. Gott Nytt År vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt År på dig också !!

  Du har inspirerat mig och min familj att köra Sally goes up ett antal ggr på gymet, då vi har satt ihop ett kort pass till denna härlig låt. Så tack för det..

  kram

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga bilder från 2013.
  Super snygg blev du i din nya frisyr.
  Önskar dig ett Gott Nytt 2014.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Vilket härligt år du visar och skriver om, trots motgångar så ser du det positivt, så härligt!!! Tillbaka får man se men nu ser vi lite framåt
  Också!
  Super snygg frisyr!!!
  Gott nytt år
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Ja nu ser vi fram emot ett nytt och innehållsrikt År och hoppas på att det blir ett riktigt toppen År!
  Gott Nytt År önskar jag dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...