onsdag 4 december 2013

När det långsamt går åt rätt håll


En kass start på veckan (se förra inlägget) som tack och lov bara har blivit bättre. Jobbar inte på onsdagar utan idag har jag tillbringat hela dagen tillsammans med A och vår uppsats. Det går riktigt segt nu i och med att vi jobbar båda två och har svårt att få ihop tiden att sitta tillsammans och skriva. Men nu har vi tagit beslutet att fly hem och familjer till helgen för att få lite mer sammanhängande tid att skriva på. En dags skrivande här och där kommer man liksom ingen vart på. Egentligen hade det väl varit mysigt att få vara hemma i helgen för att julpyssla och greja, men vi skall allt se till att få en mysig helg vi med. Så det är väl ändå ett bra beslut vi tagit tänker jag. Jag känner mig väl egentligen inte speciellt stressad över att skrivandet drar ut på tiden, utan det är egentligen bara känslan av att aldrig bli klar, att ha den liggande som skaver en del. Målet att gå upp med den precis efter jul har vi nog fått lägga åt sidan och eftersom inte skolan har några fler examinationstillfällen inplanerade kanske vi i värsta fall får vänta ända fram till våren innan vi får gå upp med den. Men, det är väl inte i hela världen egentligen, bara den är färdig lååååångt innan dess. För nu vill jag nog börja göra annat med min fritid. Dessutom kommer jag att gå upp i arbetstid efter nyår och på så sätt kommer väl fritiden bli ännu mer dyrbar.

Idag har vi iallafall haft värsta skrivflytet och det känns fantastiskt efter som det har varit minst sagt motigt den sista tiden. Nu hoppas vi och tror att det härliga flowet håller i sig över helgen med så vi snart börjar se ljuset i tunneln :)
Det ryktas att det kommer att singla lite snö det närmsta dagarna och ingen är gladare än jag över det, för nu tusan skulle det behövas lite ljus. Mörkret är i det närmsta förlamande och jag vägrar att sticka ut näsan utomhus annat än att ta mig till och från jobbet. Nä lite vitt ute hade sannerligen lättat upp humöret rejält. Och dessutom hade det gjort en hel del för julstämningen. Den har konstigt nog inte alls infunnit sig än...

Ha det bäst

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Ja, nu är det mörkt och trist. Men jag försöker tända ljusstakarna på morgonen, ta det lite lugnt och börja dagen bra. Då brukar resten också bli bra.

  SvaraRadera
 2. Förstår att det skaver men en helg ihop så hoppas jag att ni får gjort en hel del och kan lämna det lite bakom för nu...
  Ja läste också om storm och snö, gärna snö! Vädret i Gbg kan verkligen variera!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Ja, får se om det faller nån snö över Alingsås :)
  Lycka till med uppsatsskrivandet. Kan tro att det är både väldigt jobbigt, men också en hel del kul. Kram.

  SvaraRadera
 4. Ja den där känslan av att inte bli klar och ha något hängande över sig är jobbig och det tär på en. Lät som ett bra beslut att ta en skrivarhelg, då kanske ni kan släppa det lite sedan och bara mysa övriga helger och julen.
  Lycka till och må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Just i dag skulle jag gärna flytta till varmare breddgrader ;-)
  Det viner runt knuten just nu.

  Det är viktigt att få tid till att skriva.

  Kram N

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni kommer in i flowet i helgen o kan sen släppa det för en stund o fira jul. Jobbigt när en känsla o tanke ligger o skaver. Själv ska jag trotsa Sven o ge mig ut på stan med tjejerna, en bra start på helgen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. hoppas verkligen att ni får mycket skrivet i helgen, jag älskade att skriva vår uppsats, men var ju hur glad som helst när det väl var över!
  Lycka till, och så önskar jag dej massa adventsmys också!

  SvaraRadera
 8. Här har vi fått vitt och visst lättar det upp! Det är så vackert och allt blir så ljust och fint och rent. Och tyst...visst blir det tystare med snö?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...