söndag 29 december 2013

Att hitta peppen igen!


Lugnet har åter sänkt sig här hemma efter gårdagens släktmiddag. Maken har en stor familj och även om det var flera som fattades så var det mer än fullt av folk här i går. Kul på alla sätt. Förstås. Men oerhört skönt att ha en lugn dag att återhämta sig på idag. 

Dagar som den här är värdefulla på så många olika sätt.

För mig är det viktigt med tid för reflektion för det är då som jag hittar tillbaks till min inspiration, kreativitet och driv igen. Saker som är oerhört lätt att tappa bort i vardagens ekorrhjul.Nu när det nya fräscha året börjar närma sig så känns det än viktigare att hitta de tillbaks till de betydelsefulla delarna igen. För visst är det väl en härlig känsla när det nya året innebär mängder av pepp, nya tankar och framtidstro!

Kram på er!

/Anna

4 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Vilket vackert flaggspel i er gran!
  Ja visst är det viktigt, kanske livsviktigt med de där stunderna av stillhet och tid för eftertanke. Stunder där man hinner sortera vart man är på väg, hur man vill ha det osv. Med småbarn i huset upplever jag det lättare att leva i nuet, barnen är liksom här och nu. Ja, ja nu är det dags att göra pannkakssmet här!
  Sköt om dig Anna!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen en härlig känsla.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Visst är det så att man behöver stilla dagar att ta igen sig på, även om det är oerhört roligt och mysigt att ha huset fullt av nära och kära! Det här året är snart slut och som alltid känns det förväntansfullt att gå in i ett nytt
  år och hoppas på att det kommer att fyllas med trevliga och givande händelser!
  Önskar dig ett gott slut på det år som gått!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Visst är det så..
  Gott Nytt År önskar jag dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...