måndag 9 december 2013

När man hinner lite mindre


Kanske att julstämningen äntligen börjar komma smygande...

Jag älskar julen men känner absolut inget krav eller stress utan det får bli lite som det blir. Vissa år hinner man mer, vissa år hinner man mindre och det är uppenbart ett år då man hinner mindre. Orken och tiden finns inte riktigt och det är förstås verkligen inte i hela världen. Men lite ledsamt är det allt, det är ju så roligt att få njuta och förbereda för julen hela december. 

Nåja, det kommer förstås bli jul ändå och säkert en alldeles fantastisk sådan också! Jag kommer att få fira den tillsammans med de allra viktigaste personerna i mitt liv och det är sannerligen något att vara lycklig och tacksam över...

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Spring långsamt. . . ;-)

  Kram N

  SvaraRadera
 2. Den där lite svårfångade julstämningen… Tycker att den är det varje år faktiskt. Men det blir alltid jul ändå, och alltid en härlig sådan! Viktigast är att du är rädd om dig!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Att vara tillsammans måste vara det som räknas... Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Att ni får vara tillsammans i jul tycker jag åter som den allra bästa julklappen av dem alla Anna. Och ibland är det så att livet kommer mellan och det finns varken tid eller ork för saker som man skulle vilja göra. Men det blir bra iallafall. Ta du det lugnt vännen och ta jul och julkänsla som det kommer. Det kommer att bli en strålande fin jul oavsett för ni kommer att vara tillsammans.

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Visst är tillsammans tiden den viktigaste! Jag hinner inte allt i år heller så
  Det är bara att koppla av och besöka Ica istället
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...