fredag 8 augusti 2014

Att ha fastnat lite


Något som faktiskt är lite roligt med att semestern snart är slut och jag är hemma igen är att lusten att fixa hemma kommer tillbaka. Barnen och jag har bott i nya lägenheten dryga tre månader och det är klart att första tiden var det mycket mycket pyssel för att vi skulle bo in oss. Men sedan kom semestern och det kom liksom av sig en smula. Något som jag fortfarande inte riktigt är nöjd med är vårt vardagsrum. Möbler finns där. Ärvda sådana vilket jag är otroligt tacksam över. Men de är inte riktigt min stil och därför har jag liksom fastnat lite i mitt tänk hur jag vill ha det. Väggarna ekar tomma och jag kan inte bestämma mig för vad jag skall sätta upp. En tanke är en rejäl tavelvägg men jag kan inte bestämma mig om den skall vara över soffan eller på den helt tomma väggen. Hyllor? Ingen aning. Värsta beslutsångesten... ;)

Lite tips?

/Anna

4 kommentarer:

 1. Det är nog klokt att bo in sig lite också så man känner hur man verkligen vill ha det. Tror du kommer att få det riktigt mysigt. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. det jag ser framför mig , är en härlig fond tapet just bakom soffa, som leder tankarna bort till sommar och sol och ledig stunder kanske..

  Jag hoppas att du kommer finna ngt, men sen är det ju viktigaste att bo in sig och känna efter.

  kram

  SvaraRadera
 3. Vi flyttade in i september förra året men inte förrän nu, mycket på grund av mitt sjukdomsskov, har vi kommit in i en riktig inredningsperiod. Kul, men ibland lite svårt. Kram.

  SvaraRadera
 4. å, vilket härligt och ljust rum...
  jag gillar långa hyllor på väggarna, där jag kan ställa tavlor och saker som kan flyttas om efter årstid och humör!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...