tisdag 12 augusti 2014

Att vila sig i form


Hahaha, två dagar av vardag och jag är helt slut ;) Att vältra mig ur sängen när klockan ringer 5.50 varje morgon innebär mer viljestyrka än vad jag knappt kan uppbringa. Inte okej säger jag. Kom hem från jobbet och la mig på soffan för att läsa in mig på lite grejer inför morgondagen då vi skall på föreläsning med jobbet. Och stensomnade. Herregud. Hur. Skall. Detta. Gå... Jag känner mig mer död än levande. Jaja, förhoppningsvis kommer det väl att gå lättare med tiden!  

Vilodag från träningen idag. Välbehövlig sådan. Avskyr att vila, men efter tuffa pass de tre senaste dagarna så är träningsvärken övermäktig. Dessutom behöver mina kassa knän vila. De mår mycket bättre sedan jag kom igång med träningen, men de senaste dagarna har det varit lite för mycket tunga hopp för att de skall må riktigt bra. Vila är ju nödvändig för att kroppen skall återhämta sig och bli stark. Jag vet ju förstås det, rent intellektuellt men när man är inne i ett sådant träningsflow som jag är nu och dessutom tycker att det är det roligaste som finns att träna, så är det jobbigt att låta bli. Tyvärr blir det nog vila även i morgon och på torsdag då det verkar bli långa dagar på jobbet. Men sedan jäklar. Jag märker redan sådan förbättring i styrka och flås, vilket förstås är skitkul och supermotiverande :)Ikväll kör vi tacomys och lillasyster är kock. Fantastiskt skönt att slippa laga mat. Själv ligger jag kvar på soffan och vilar mig i form!

Kram Anna 

1 kommentar:

  1. Ja kära nån... Jag har börjat nytt jobb, är ju inte alls van att vara på en arbetsplats. Mycket nytt och blir urlakad på kvällen.... Tyvärr blir min träning helt hur spel, då jag börjat jobba i en annan stad än mitt älskade gym. Men det får väl bli så ett tag. Tack för alla inspirerande inlägg här om träning och att må bra på andra sätt! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...