onsdag 31 augusti 2011

Dagar av lycka?

Om man har startat en blogg som är menad att peppa och inspirera. Både andra och en själv. Om ens mission är att hitta lyckan i det lilla. Varje dag. Är det då ok att en dag som denna, en ganska motig en, skriva om det? Är inte det ganska tråkigt att läsa om? Om hur stresssigt det var på jobbet? Om hur tungt det var att ta sig hem? Om att jag fick psykbryt på röran min familj har lyckats skapa här hemma? Om hur jag helst vill dra täcket över huvudet? Om att jag fortfarande inte är frisk?  

Det tycker jag iallafall jag är ganska trist. Bloggar som fokuserar på positiva saker läser iallafall jag mycket hellre!


Så just  idag är jag lycklig över att:
 • Jag har världens härligaste arbetskamrater som är guld när dagarna på jobbet är galna som denna
 • Solen har strålat hela dagen
 • Jag slapp laga middag när jag kom hem
 • Jag bor tillsammans med sex andra sköna människor som jag trots allt tycker om
 • Jag är ledig i morgon och således kan betrakta detta som min "fredagkväll"=fredagsmys!
 • Jag skall dejta en kompis i morgon som längtat efter länga, länge!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att man får gnälla ibland, det är bara tråkigt med människor som alltid gnäller. Men det är fint att kunna hitta saker att vara lycklig över även en motig dag :) Ses imorgon (då får du gnälla om du vill... ;)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker defenitivt att det är helt okej med lite gnäll, det hör lixom livet till. Härligt att du kan fokusera på trevliga saker även om du har en motig dag. Inte illa inte. hejja dig :-)

  SvaraRadera
 3. JO, visst är det kul att läsa positiva och inspirerande tankar, men det kan ju bli lite ytligt och glättigt om inget av resten av livet skymtar ibland. Ingen är alltid positiv, glad och lycklig. -Inte ens vi som försöker ;)
  Tycker mest att det ger den positiva inställningen lite tyngd och trovärdighet...
  KRAM Cecilia
  Idag är en annan dag!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det också det är kul att läsa inspirerande bloggar och själv kunna inspirera,ibland går livet lite på lågvarv och gnistan kanske inte är lika stark och vi kanske inte har så mycket att ge. Vi kanske behöver bara ta emot:) Acceptera det som är och ev. dela med dig här och en försöka se dom bra sakerna som du skrev i ditt inlägg. Det tycker jag är männskligt och ett helt vanligt liv

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...