söndag 28 augusti 2011

Ångbåtstur med nya gänget!

Nu är jag äntligen hemma hos familjen igen efter en härlig helg i Stockholm. Åkte upp redan i torsdags kväll så det var allt lite skönt att komma hem till hela ligan igen! Helgen har som vanligt varit super och som vanligt kommer jag hem med mosig hjärna. Den har liksom gått på högvarv i flera dagar.


Detta var första helgen tillsammans med den nya förbundsstyrelsen och jag tror verkligen att vi kommer att bli ett mysigt gäng som kommer uträtta stordåd under de kommande två åren ;-)


Under fredagkvällen tog vi oss en paus och gav oss ut i skärgården med den gamla ångbåten Blidösund. En fantastiskt kväll med otroligt god mat, vacker miljö, schyst underhållning och det bästa sällskapet! Att glida genom Stockholms skärgård medan solen dalar ner på himlen var magiskt! Dessutom hade vi fantastisk tur med vädret, det var en helt ljuvlig kväll och vi kunde sitta på däck i bara tunn kofta utan att frysa.Skönt att göra något annat för några timmar med och låta hjärnan vila lite med! Är taggad som sjutton för de kommande två åren och den nya styrelsen kommer bli fantastisk rolig att jobba med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...