lördag 20 augusti 2011

Att tanka energi och kärlek

Var som sagt ledig ett par dagar i veckan och tillsammans med lillasyster och lillebror njöt jag av sommarlovets sista dagar på landet. Min allra äldsta fina vän har tillgång till ett med den härligaste strandtomt man kan tänka så där var vi tillsammans med henne och hennes barn. Vi lät livet gå över i stillsamt tempo och bara njöt av lugnet ett par dagar.

Att kvällsbada i sjön medan dimman sänker sig är magiskt

Och samtidigt lite läskigt!
Vi hade ömsom solsken omsom regn och det gjorde att vi både kunde njuta av att få sitta inne och glo på film, spela kort och mysa. Men samtidigt även kunna äta frukost på bryggan, bada och ta en tur med båten. Vad kan man mer önska?

Att gå ner och sätta sig på bryggan i pyjamas är högst njutbart

Och att äta frukost ute i solskenet

Så igår kom vi hem med fulladdade batterier och är nu taggade till tusen inför skolstarten på måndag. Eller inte kanske... Det hade allt varit skönt med lite sommarlov till... Vad jag ändå tycker att vi  har lyckats med under lovet är att tanka riktigt mycket kärlek med varandra. Nu har vi förhoppningsvis boostat oss så att vi klarar av vardagens kranka bekhet. För vardagen den kan vara ganska så tuff och då gäller det att vara laddad!


Kram på er4 kommentarer:

 1. Lovely! JAG vill oxå va kompis med mariiia! :-)

  SvaraRadera
 2. Magiska är även bilderna från tillfället :) Tanka o fylla på är toppen, men det känns också viktigt att låta vardagen vara värdefull och inte bara nått som ska klaras av...
  Heja oss på måndag, för då smäller det!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Härligt att träffa en fin vän och få vara i en fantastik miljö!!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Lowiza: Du ÄR ju kompis med Mariiiia! Vi måste bara se till att tighta till er vänskap lite ;-)Skall vi säga så? Att vi jobbar på det?

  Cecilia: Tack! Det är inte fotografen, det är kameran ;-) Japp, att jobba på att se det värdefulla i vardagagen är min stora utmaning! Jobbar på det hela tiden!

  Lotta: Mmm, det är inte det sämsta! Det är en lycka!

  /Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...