fredag 30 januari 2015

Att vara både stolt och lite avis


För precis ett år sedan var vi och tittade på när lillebror tävlade i crossfit. Döttrarna och jag. Ingen av oss hade börjat träna på riktigt då men vi satt som hänförda allihop, nickade gillande, slog oss kaxigt för bröstet och sa att jorå, visst skulle vi tävla en vacker dag vi andra med... Det såg ju så galet roligt ut. 

På söndag är det dags för samma tävling och jorå, en av oss infriar visst sitt löfte redan i år. Maja kommer att göra sin morbror sällskap och gör tävlingsdebut bara 7 månader efter hon började träna. Och jag och hennes storasyster kommer sitta på läktaren med hjärtan svällande av stolthet. Vi kommer skrika oss hesa, vi kommer pusha och vi kommer heja. Och så kommer vi vara lite, lite avundsjuka. Avundsjuka på hennes mod, hennes utveckling och hennes jävlaranamma. Att hon den minsta, var den modigaste av oss. Lite snack men mycket verkstad. Lite till skillnad mot oss andra två <3

Håll gärna en tumme eller två :)

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Vad skoj. Heja. Klart jag håller tummarna. Kram.

  SvaraRadera
 2. DU har ju gjort en annan viktig resa som du skall vara jätte stolt över, utbildning, jobb och annat.. Tycker du är starkt och ger mig inspiration !

  SvaraRadera
 3. Så kul för dottern och jag håller tummar och tår för att det kommer gå hur bra som helst!!

  Säger som Elisabet, du har gjort en annan viktigt resa detta år, var stolt över dig själv, crossfiten kan du ta 2015 :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...