fredag 2 januari 2015

Att starta 2015 på det bästa sättet av alla

Hej på er!

Hoppas att ni har fått en fin start på det nya året. Och att ni precis som jag är pepp på vad som ligger framför oss. 2014 var på många sätt ett omvälvande, men ändå riktigt bra år. Men jag tror faktiskt att 2015 kan toppa det. Har en riktigt bra magkänsla inför framtiden :)

Jag har ju tillbringat de två första dygnen av 2015 på spa tillsammans med en god vän. Vi åkte till Asia Spa i Varberg för att fira in det nya året, vilket vi gjorde med en fantastisk 9 rätters japansk meny följt av lite skumpa vid tolvslaget och discodans efter det. Ett annorlunda och kul sätt att fira nyår på helt klart! 

Sedan har vi ju spaat såklart. Tills vi blev som russin. Älskar att spaa. Det får mig att må fantastiskt och jag känner mig inte bara extremt utvilad utan även superenergisk och kreativ och hur pepp som helst. En mycket härlig känsla. Och jag som dessutom blir extremt pepp bara av att det är nyår och har ett blankt härligt år framför mig... Ja ni kan ju tänka er hur taggad jag är ;)

Just Asia Spa i Varberg har jag besökt förut och jag gillar det verkligen. Inredningen är helt fantastiskt och får mig att vilja göra om hela hemmet i samma stil. Dock var det en liten besvikelse att precis som förra gången jag var där så hade många av gästerna där  lite svårt att respektera hur man uppför sig på Spa. För mig är det verkligen superviktigt att det är lugnt och tyst och blir därför rejält störd när folk gafflar på med kompisarna precis som om de var hemma i vardagsrummet. Klart att man skall få prata med varandra  men med små bokstäver. Tyvärr så förstör det lite av upplevelsen när det inte är tyst och stilla... Tycker jag. 


Bilder: Asia Spa


Som vanligt har jag satt upp lite mål för det kommande året och vilka de är skall jag förstås dela med mig av framöver. Men just nu skall jag bara försöka stanna kvar i spamood och bädda ner mig i soffan med en härlig bok. Att behålla den sköna känslan länge, länge och dra ut på njutningen så länge det bara går...

Kram på er! /Anna

1 kommentar:

  1. Det ser ju verkligen underbart ut. Vilket ställe :) Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...