lördag 22 mars 2014

Planer en lördag

Lördag morgon och solen skiner. Jamen hur härligt är inte det egentligen? Fantastiskt! Även om det fortfarande är snorkallt ute så blir det mer vårlikt för varje dag och det i sig känns som ett mindre mirakel efter allt det mörka, blåsiga, kalla och blöta...Lördagen kommer jag att tillbringa med den förbenade uppsatsen. Det känns verkligen som om vi har fastnat i en mardröm som vi inte tar oss ur. Förra veckan fick vi bra feedback av vår handledare och det han förmedlade var att den mer eller mindre var färdig. lite småjusteringar bara. Men när han fick dem så hade han visst glömt av det för då var det visst låååååångt ifrån klart igen. Men det är ju så att man dånar.... Är så in i norden less på uppsatsen och på att handledaren inte kan bestämma hur han skall ha det. Jaja, det är inte mycket annat att göra än att kämpa på. Det är ju tur att jag jag skriver tillsammans med den allra bästa för på så sätt kommer det ju bli en trevlig lördag iallafall :)

Kram /Anna

6 kommentarer:

 1. Ja fy vad vinden viner! Så tråkigt att ni inte kan få ett rakt besked, lycka till idag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Nej men fy. Till och med jag börjar tröttna på den där uppsatsen. Varför kan han inte låta er bli klara liksom...?
  Kämpa på tjejer..Kram S

  SvaraRadera
 3. Så typiskt handledare. Man kräks nästan på dom. Bara hoppas ni snart är färdiga så ni kan lägga den till handlingarna.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Men vad är det för en velig människa, raka besked vill man ju ha. Duktiga ni är som kämpar på o stort lycka till, snart är ni i hamn. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Vad jobbigt! Jag har en magisterexamen i konsthistoria och historia och fy fabian vad segt det var att skriva D-uppsatsen. Skitdålig blev den också. Jag blev sedan journalist och det visade ju bara att min talang ligger i att skriva kortare texter, inte 60 sidor långa uppsatser. Kämpa på, du är säkert snart ute ur den mörka tunneln!

  SvaraRadera
 6. Usch vad jobbigt med uppsatsen. Hoppas ni får ordning på det i helgen. Jag ska precis påbörja min c-uppsats och känner stor oro. Speciellt för att jag inte har den energin som krävs och därför har dåligt samvete för min skrivkollega. Jag vill sköta största möjliga hemifrån. Hoppas det går att ordna. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...