fredag 28 mars 2014

I väntan på en invasion


Snart är de äntligen här. Skönaste syskonbarnen <3

Hellooooooo!

Fredag i kombination med sol och värme kan väl inte annat än att bidra till ett bättre humör? Invasion av nära och kära väntar under kvällen och i natt kommer vi fylla varje säng och madrass som hemmet kan uppbringa. Jättemysigt förstås, men jag tror nog att en kort powernap på soffan innan de börjar att droppa in kommer att göra susen. Lite sådär i förebyggande syfte om inte annat :)

Tack för all pepp ni ger mig i form av kommentarer och mail. Även om jag har varit dålig på att svara den senaste tiden så innebär det inte att jag inte uppskattar alla era fina ord, för såklart att jag gör det. Ni är för rara allihop och all den kärlek ni delar med er av lyfter mig. För precis som ni har förstått så står jag inför en del utmaningar och förändringar i livet som tar mycket energi just nu. Allt kommer att lösa sig till det bästa, det är min fasta övertygelse men det kommer att fortsätta vara lite motigt ett tag till. Därför betyder er omtanke så fantastiskt mycket!

Kram på er!

/Anna

2 kommentarer:

  1. Låter som det bästa sättet att tanka energi, att umgås o ha roligt med nära o kära. Njuuut o ha det bäst. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...