tisdag 11 mars 2014

Livets berg- och dalbana


Ojojoj, inte var det planen att ta en sådan lång paus från bloggen och er, men så blev det visst iallafall. Livet rullar på i en lite för snabb takt enligt min smak. Men förhoppningsvis ska det lugna ner sig inom ett par veckor. Det är iallafall vad jag försöker intala mig. Det är mycket som är på gång nu iallafall, både spännande saker och lite jobbigare grejer, men jag hoppas och tror att alla saker kommer att lösa sig till det bättre. Tiden har ju en förmåga att reda ut knutar som är lite svåra att få upp. Tilltron är stor iallafall :)

I morgon är jag ledig (mycket välbehövligt) och kommer för första gången sedan innan jul träffa min handledare. Vår magisteruppsats ligger fortfarande oklar och det har varit hopplöst att få ihop tid med honom. Nu när både jag och A jobbar så mycket är det smått omöjligt att få till en dag att åka till Skövde på handledning. Nu hoppas vi dock att han tycker att den är lika färdig som vi själva tycker så att vi kan få gå upp med den snart. Det hade onekligen varit skönt att få bocka av den... Så håll gärna en tumme för det är ni snälla ;)

Kram på er så hörs vi snart!
/Anna (som njuter ut i varje cell över det fina vårvädret) 

5 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att han är snäll, så ni kan få den där uppsatsen ur världen och aldrig tänka på sånt igen.
  Hoppas allt annat löser sig också.
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. Håller alla tummar !
  Skönt att ha en ledig dag och njuta av solen :)

  Visst är det så, man hinner inte med allt man vill göra alltid.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Håller tummen så klart!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Åh, förlåt, vad skrev du? Jag såg bara den fina trälådan på bilden ;). Klart att tummar hålles så att det blir en sak mindre att tänka på.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Life is really full of difficulties and challenges and the best thing that people can do is to accept and make a plan to solve it .

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...