onsdag 19 mars 2014

Att önska sig ett jobb
Som sagt, anledningen till att det är lite stiltje här är för att livet i sig går i 180 knyck. Men det är okej. Faktiskt. Konstigt nog har jag mer energi än vad jag har haft på åratal. Det är faktiskt nästan så att jag känner igen mig själv igen. Och det är ju smått fantastiskt. Troligtvis är det väl en kombination av många saker men framförallt så tror jag att det handlar om att jag numera har ett jobb som inte dränerar mig på energi så som tidigare jobb har gjort. Nu går tyvärr snart mitt vikariat ut men den fasta tjänsten kommer att tillsättas lagom till höstterminen startar. Så nu kan jag bara hoppas att de månaderna jag har varit där räcker som erfarenhet för att få den eftertraktade tjänsten. Gissar att det kommer bli tuff konkurrens. För sannolikheten är väl att måååånga skolsköterskor där ute med mycket mer erfarenhet än vad jag har kommer att söka den. Tjänster som skolsköterskor på gymnasieskolor finns det inte alltför gott om nämligen... Så håll gärna en extra tumme är ni snälla. 

Kram Anna

9 kommentarer:

 1. Håller alla tummar och tår. Annars får väl jag skaka fram nån tjänst. Delin kanske ;-)? Kramiz S

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för dig Anna! Så roligt att du trivs och känner att du hittat rätt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Gud så underbart att du hittat ett jobb som känns så rätt. Jag funderar och funderar på vad jag ska pyssla med som inte dränerar mig. Jag håller tummarna att du får jobbet.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Så skönt att trivas med jobbet även om livet går i 180! Jag håller tummarna för att tjänsten blir din!
  Kram och ha en fin torsdag
  Sandra

  SvaraRadera
 5. Tumme hålles självklart, hoppas hoppas hoppas att du får tjänsten!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 6. Jag håller alla tummar jag har stenhårt. Tror på dig. Kram.

  SvaraRadera
 7. Lovar att hålla både tummar och tår! Men jag tycker att du ska fokusera på att tänka att du kommer att få jobbet - då ökar sannolikheten att just du kommer att få det! "Law of attractions" - det gillar universum :)...

  Kram!

  SvaraRadera
 8. även jag håller en tumme för att JUST DU skall bli anställd.

  SvaraRadera
 9. Jag håller tummarna för dig!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...