måndag 25 mars 2013

Trumhinnor och tårtor

Himmel, nu har vi firat lillasysters födelsedag i dagarna tre så nu bestämmer vi oss för att nu får det räcka till det är dags nästa år igen. Hon hälsar och  tackar för era fina hälsningar ni har lämnat och jag tror att hon är mer än nöjd med allt firande. Den enda smolken i glädjebägaren är det att den nyblivna 16-åringen är alldeles feberglansig på ögonen och har drabbats av något som är misstänkt likt feberfrossa... Hm, hon har säkert inte haft feber på 10 år så det var väl lite oturligt att den skulle ge sig på henne på födelsedagen och allt!Jag har haft heldag i skolan idag och för en gångs skull fick vi jobba praktiskt vilket var kul som omväxling. Idag har vi inspekterat trumhinnor på varandra så nu vet jag åtminstone hur en frisk trumhinna ser ut :)  Dessutom har vi inspekterat halsar, näsa och ögon. Idel roligheter med andra ord. Nu kommer vi att läsa två kurser parallellt, men eftersom den ena är uppsats kursen så kommer vi inte åka till skolan mer än en eller max två gånger i veckan de närmsta veckorna, vilket passar mig finfint eftersom jag gillar hemmaplugg allra mest! Så med lite planering skall vi nog lyckas få till lite påskledigt med :)En alldeles särskilt bra måndag med andra ord. Tårta och trumhinnor :)

Kram på er!

/Anna

4 kommentarer:

 1. Årets upplaga av feber och influensa verkar tyvärr få fatt i oss allihop. Hoppas syster kryar på sig och att ni andra går fria!

  SvaraRadera
 2. Grattis till 16-åringen! Men så trist att hon blev sjuk, hon får krya på sig!

  Kan förstå att det var kul med lite praktiska övningar, jag minns att jag gillade det när jag gick på gymnasiet, jag läste till undersköterska då :).

  Må gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Stackars Maja, bli sjuk på sin födelsedag, vilken tur att hon blivit ordentligt firad i dagarna tre. Hoppas nu ni andra klarar er o få vara friska under påsken. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Hoppas Maja snabbt kryar på sig.
  Visst är det härligt med hemmaplugg. Hoppas du kan få lite ledigt i påsk. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...