lördag 5 april 2014

Lite otippad lördagssysselsättning

Planen var handbollscup med lillebror hela helgen. Hela vår stad invaderas av handbollsspelande tjejer och killar från hela landet denna helgen varje år. När storasyster och lillasyster var yngre var det potatiscup för hela slanten och vilken happening det var! lillebror började spela handboll så sent som i höstas så för honom skulle det vara första gången han var med. Och oj, vad han har sett fram mot det. Dessutom var ju förväntningarna inte direkt mindre med tanke på att hans lag vann hela turneringen i sin åldersklass förra året. Men i torsdagskväll så  råkade han ut för något han aldrig tidigare gjort: KRÄKSJUKA! Stackars liten... Totalt däckad i ett dygn och fast det äntligen har gett med sig så är det karantän resten av helgen. Inte riktigt vad han hade planerat. Gissa om jag har en besviken kille här hemma. Själv fick jag en släng av någon otäck feberbasilusk i går eftermiddag och har legat däckad i soffan sedan dess. Som sagt, inte direkt vad vi hade laddat för denna helgen...Kram på er!

/Anna

6 kommentarer:

 1. Åh, nej, stackars er! :( kram

  SvaraRadera
 2. Stackars sonen! Hoppas ni får vara helt friska snart! Krya-kram från Maja!

  SvaraRadera
 3. Krya på er Anna! Stackars sonen din!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Neej fy vad tråkigt för honom, men tur han hölls i karantän. Jag blir galen på alla som struntar i det. Krya på dig själv.
  Kram helena

  SvaraRadera
 5. Åh, nej sackars honom. Den där besvileksen som kommer när de inte kan vara med på något de sett fram emot, fy, det är inte roligt. Här är det detsamma för äldste grabben, han har hög feber och missade både Dalalagsträning och premiärmatchen i serien.
  Ni får krya på er och hoppas att ni ändock har en bra helg!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Stackare! Med två handbollsspelande söner vet jag vad det innebär att missa en cup...
  Potatiscupen har vi varit på minsann. Skarpaste minnet därifrån förutom övernattningen i en sunkig skolsal, är att man i en av hallarna som pojkarna spelade i hade nålfiltsmatta! De stackars barnen brände ju sina knän och armbågar rejält när de landade på detta golv. Mycket märkligt underlag att spela handboll på!
  Hoppas att din lille påg är frisk och kry igen, och att det kanske kan bli lite handboll idag.

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...