söndag 13 april 2014

Otäcka bacilluskerDen här helgen blev verkligen inte vad jag hade planerat. Har mängder av grejer jag behöver dona med, det är liksom bara att välja och vraka så sysslolös det känner jag mig då rakt inte. Lite för mycket om jag skall vara riktigt ärligt, men det är bara ett par veckor till, sedan kommer det definitivt lugna ner sig.  Jag vet att det inte är bra för mig att hålla på så här, men just nu har jag mer energi än på länge och eftersom jag vet att det är en tidsbegränsad tid så funkar det. 

Men... Vad jag inte hade räknat med var att även denna helgen (precis som förra) kom någon otäck bacillusk och slog undan benen på mig. Någon otäck bacill som fått mig att ligga ömsom frysandes och ömsom svettandes under täcket. Addera även illamåendet from hell, yrsel och huvudvärk på det hela så har du en känsla över hur eländigt jag mådde. En riktigt tyckersyndommigsjälv-dag var det iallafall. Det är grymt jobbigt när kroppen sätter stopp på det där sättet. Lite huvudvärk och ligga på sängen att läsa en hel dag är väl inte helt fel, men när man mår så kass att man bara ligger under täcket och stönar är liksom inte något roligt alls. Det är mest bara förfärligt. Avskyr verkligen att vara sjuk. 

Idag känns det lite bättre tack och lov. Illamåendet och yrseln  har gett med sig och det gör att det är lite lättare att vara uppe på benen. Förhoppningsvis kommer det lite ny ork och hoppar på mig också och då kan jag förhoppningsvis få gjort något av det som behöver göras. Till exempel skriva en hyfsat pestig hemtenta ;)

Kram på er
/Anna


10 kommentarer:

 1. Yrsel och illamående, finns det någon värre kombination, urk, din stackare.

  Men för att pigga upp dig lite så tycker´du ska gå in och delta i min tävling på min blogg/facebook. STORT unikt ljus i potten.

  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. Usch o fy, de där baskiluskerna har varit på besök hos mig med, riktiga monster.....Ta hand om dig o vila dig frisk. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Men fy din stackare! Krya på dig! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Inte kul att vara sjuk! Hoppas du snart är på benen igen. I och för sig låter det inte så kul med hemtenta, men det klart måste den göras så är det ju bra att vara pigg.
  Krya på dig.
  Kram helena

  SvaraRadera
 5. Usch, stackars dig. Krya på dig snabbt. Kram.

  SvaraRadera
 6. Här har en hostbacill slagit till, så mannen och jag går omkring och låter som vi vore storrökare, trots att ingen av oss ens feströker! Men så länge vi inte är sjukare än så, ska vi inte klaga.
  Hoppas din bacill drar sin väg och du snabbt blir pigg och kry igen.
  kram M.E

  SvaraRadera
 7. Men fy då, skönt att det har vänt lite i alla fall.
  Ta hand om dig.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Look's like you have a bad weekend and same here cause i continue working some of my kitchen renovation cause some of the worker are in there rest day and i need to participate in this in order to finish immediately my kitchen.

  SvaraRadera
 9. Usch och fy för yrsel och illamående, skönt att läsa att du är på bättringsvägen nu iallafall.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 10. Fy det låter jättejobbigt! Skönt att du mår lite bättre!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...