måndag 8 juli 2013

Solvarma klippor och kluckande hav


Godkväll!

Jovisst blev det en härlig dag vi havet igår tillsammans med lillebror och barnens pappa. Veckans enda lediga dag för min del och jag laddade desperat min trötta kropp och knopp för den kommande veckan. Även denna veckan blir det bara ledigt en endaste dag och det är ganska givet att det sliter lite för hårt på en redan trött person. Således... En dag vid havet i strålande sol var ett perfekt ställe att tillbringa denna värdefulla dag på. Att tillbringa en dag på en solvarm klippa med havets kluckande i öronen kan få den mest stressade att komma ner i varv. Underbart, och mindfullness när den är som bäst!

Hoppas att ni andra också har möjlighet att njuta av sol sommar och hav <3

Kram Anna

Pssss: Har inte riktigt den tiden jag skulle önska att svara på alla era gulliga kommentarer just nu. Men ni skall veta att era rara och omtänksamma ord värmer ända in i hjärteroten. Jag vet att ni är oroliga för mig och helst skulle jag vilja säga att det är lugnt, men det skulle vara att ljuga. Tyvärr är det mer på gränsen... 6 kommentarer:

 1. Låter som en underbar dag:) Hopppas den hjälpte!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Se till att få fler såna dagar snart!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Låter jättehärligt. Det är så skönt med havet som jag åkso har tillgång ill. Njut på bara!
  Tjingeling från mig!

  SvaraRadera
 4. Det var en perfekt julimåndag. Du skulle behöva fler sådana dagar i veckan. Kram från söder

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag kikar in här om det är okej. Ser att det är fler som njuter av den fina sommaren. Nu ska jag läsa vidare. Ha det så bra du bara kan. Hej så länge.

  SvaraRadera
 6. Känner med dig och vet alldeles precis hur det är det du beskriver. Skickar lite styrka och kramar härifrån till dig! Jag brukar tänka att allt har sitt slut, så även det jag står mitt i just nu - det blir för mig ett sätt att orka lyfta blicken en smula och att orka två mm till... Det enda jag ångrar i efterskott var att jag inte skaffade sömntabletter för att inte sova i sådana perioder är ju så onödigt slitage...
  Goaste kramen
  Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...