torsdag 18 juli 2013

Att leta efter pärlorBara två jobbpass kvar innan jag förenas med resten av den semesterlediga familjen. Planen är att ge oss ut på roadtrip runt om i vårt vackra land och första veckan väntar vackra Skåne. Troligen kommer vi hålla oss runt kusten större delen av veckan och om ni har några braiga fårintemissatips så dela gärna med er! 

Är alltså ute efter era bästa Skånepärlor :)

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Bra Skånetips har jag nog inte, bortsett från Åhus som jag gillar skarpt! Underbart med semester, själv tar jag ledigt från och med söndag och framåt... Öland hägrar här :)

  SvaraRadera
 2. Äntligen får du semester vännen o får njuta av ledighet, det är du sååå värd efter en tuff jobbsommar. Hoppas ni hittar många pärlor i skåneland o ha det riktigt mysigt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!
  Jag bor på sydkusten som jag förstås tycker är fin. Vackra vita stränder, tex Mossby strand. Strax intill ligger en mysig liten hamn som heter Abbekås. Sveriges sydligaste punkt, Smygehuk, kan också vara ngt. Väg 9 mellan Trelleborg till Ystad tar er förbi alla de ställen jag nämnde. På Österlen älskar jag Haväng (finns fint STF vandrarhem där) samt Brösarps backar.
  Njut er resa oavsett var i fagra Skåneland ni styr bilen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Åh så härligt! Jag har inga Skånetips, är själv sugen på att semestra där så hoppas få läsa lite här sedan hur ni har det och kanske få lite tips ;).

  Hoppas de sista jobbdagarna går bra och ha det sedan superbra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Det var andra sommaren i rad vi besökte Skåne. Vi gillar Åhus, en jättemysig stad som dessutom har en fantastisk sandstrand. Sen finns ju Kivik, väl värt ett besök och Glimminge hus. På västsidan finns Höganäs. Skåne har många pärlor. Kram.

  SvaraRadera
 6. Lite dålig på tips därifrån, men gillar sydkusten, där är så vackert. Kämpa på, snart ledigt och mys med familjen. . . :-)

  SvaraRadera
 7. Njut av semestern å så härligt! Kram Sara

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...