torsdag 29 november 2012

Torsdag, snart fredag!

 
Läser på diverse bloggar att det har kommit en del snö runt om i landet. Jag som inte gillar snö borde ju rimligtvis inte vara avundsjuk på det, men för att råda bot på det läskiga mörkret så är det inte utan att det vore trevligt med lite snö. Här har det dock bara virvlat runt yttepyttiga små flingor i luften och ingenting har blivit liggande på marken. Däremot är det ändå kallt som sjutton och idag blev det premiär för vinterjackan. Brrr, man vill ju faktiskt bara vara inomhus när det är så kallt ute!

 
Här är advents- och julpyntslådorna uppburna från källaren så nu tänker nog lillebror och jag oss att vi skall göra en störtdykning ner i dem ikväll. Egentligen har jag väl alltid tyckt att grejerna faktiskt inte skall fram förrän på söndag, men vad sjutton nu skiter vi i det. I morgon är det återigen en mastig dag i skolan och sedan väntar häng tillsammans med min bästa bror och hans barn hela helgen lång. Och då vill vi ju bara umgås och inte stressa runt och hänga upp adventsstjärnor och grejer.
 
Däremot undrar jag om det inte får lov att bli lite pepparkaks- och lussebullsbak tillsammans med brorsbarnen på lördag :) Har jag dessutom lite extra tur kanske jag kan lura hem Matilda över helgen. Även om jag som mamma kanske inte lockar så fasligt mycket så tror jag nog att småkusinerna gör det ;)
 
Ha en fin torsdagkväll allihop!
 
/Anna


8 kommentarer:

 1. Åh så mysigt!!

  Det här är ju verkligen kura-ihop-sig-tiden just nu. Sitter på jobbet och laddar för att gå hem nu. Ut i kylan, brrr.

  SvaraRadera
 2. Här har det kommit lite snö men jag hoppas på mer :).
  Vilken mysig helg du har att se fram emot, tur det eftersom fredagen blir mastig.
  Kram till dig och tack för din kommentar hos mig :)!/ Jennifer

  SvaraRadera
 3. Här har det kommit snö, men inte så mycket som tur är.... Det är fint med snö, men inte kul när man pendlar till jobbet på en mycket dålig väg R 50.
  Ha det bra!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 4. Här finns det en del snö och visst är det ju vackert och ljust, men jag hade gärna sluppit det ett tag till. Aja, bara till att göra det bäOsta av situationen och dra fram pulkorna!

  Och adventspyntet hoppas jag kommer fram i morgon. Om tjejerna tillåter :)

  Ha en fin kväll goa du!

  SvaraRadera
 5. Såg hur fint det lyste i era fönster när jag cyklade förbi för en stund sen

  SvaraRadera
 6. Jo, ljuset, det betyder rätt mycket just nu så snön är väldigt välkommen här.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 7. Här ( i Småland) har det också varit så där isande kallt idag, isande vindar så man fryser ända, in i märgen och yttepytte små snöflingor har virvlat runt i luften. Jag älskar väl egentligen inte heller snö, tycker mest det är jobbigt att skotta och att det är läskigt att köra bil i snö och halka;) Men jag vill också ha snö nu, dels för barnens skull och dels för avsaknaden av ljus. För visst är det vackert med ett gnistrande snötäcke över marken och visst lyser det upp:)

  Ha det så gott Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...