fredag 30 november 2012

Jullotteri

Hejhopp!
 
Nu har jag kommit hem till galna familjen i Alingsås..och påtal om galet. Hahaha vilken cirkus det varit. Vi har en liten rolig grej för oss som kallas "jullotteri". Alla som vill vara med skriver sitt namn på en lapp, fast i år la vi två lappar (man vill ju ha många julklappar) sedan drar alla två lappar var. Så i år får man alltså två personer att köpa julklappar till. Man bestämer naturligtvis hur mycket presenterna ska kosta + att det är super hemligt vem/vilka man ska köpa till.
 
Detta sysslade vi med idag efter middagen hemma hos mormor och morfar. Alla stod på lång kö för att få dra en lapp och sedan ställa sig i kö igen för att dra en lapp till. Ja ni kan tänka er 7 pers stå i kö springades och lite slagsmål om vem som skulle få dra först, och efter att alla tillslut fått sina lappar hör man Åhhhh JAAAA eller MEEEN NEJJJ. Kallabalik minst sagt! Lite som att gå till matsalen i lågstadiet. ;)
 
 
Nu är det te och skumtomtar i soffan med mammsen, pappsen och lillebror. I morgon väntar pepparkaksbak med kusiner. 
 
/Matilda

6 kommentarer:

 1. Haha, låter galet roligt!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Låter hysteriskt roligt!! Hoppas du ropade ”jaaaaaaaaa” då!!

  SvaraRadera
 3. Hihi, sådär gjorde vi också ett år. Jag lyckades såklart få min morfar som nästan är svårast att köpa till! Men det är ganska kul och en bra grej när alla börjar bli stora. Man vill ju ändå ha liite klappar ;)
  Ha en fin helg! kram elin

  SvaraRadera
 4. Härligt att få vara en del av denna galna familj :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken tokrolig gtej att göra. Det bästa som finns att göra galna saker med familjen så man får skratta o ha det urkul tillsammans. Öns kar dig en fin advent. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...