söndag 18 november 2012

Helgsammanträde och musikalbesök!

Sitter på tåget hem från Hufudstaden där jag har tillbringat hela helgen tillsammans med min kollegor i Junis förbundsstyrelse. Vi har haft ett grymt bra sammanträde, men just nu, när jag lite försenat äntligen sjunkit ner i mitt sköna tågsäte så är det inte utan att det klipper lite i ögonen. Det tar på krafterna att hålla koncentrationen uppe sådär en hel helg, ÄVEN om det är fantastiskt roliga och spännande frågor vi diskuterar.
 
När man sitter i möte sådär en hel helg så behöver man bryta för att låta hjärnan tänka på annat en stund och igår fick vi verkligen vara med om någonting fantastiskt. Vi var på Oscarsteatern och tittade på La Cage Aux Folles och himmel och pannkaka vad härlig den var! Det är verkligen härligt när man får skratta så tårarna rinner och sitta med en fånleende på läpparna i flera timmar. Underbara skådespelare och dansare, härlig musik och massor av skratt. Jag rekomenderar verkligen att gå och se den om ni har möjlighet. Ett riktigt glädjepiller!
 
Bild via
 
Nu hoppas jag att tåget verkligen går som tåget hem, för nu längtar jag efter la familja och min sköna säng ;)
 
/Anna
 
PS: Hinner inte riktigt svara på alla gulliga kommentarer nu. Men ni skall veta att vi läser alla och de är SÅ uppskattade! Angående tävlingen så har vi inte glömt av den. Vinnaren presenteras senare i kväll :)


3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du har kommit hem till familjen nu och får vila ut efter en händelserik helg i storstaden. Låter som du har haft det hur bra som helst och musikal är bland det roligaste som finns att se tycker jag.

  Ha en fin söndagskväll!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Men du så roligt att gå på musikal!!! Bra val av avkoppling :). Håller tummarna för att tåget gick som tåget och att du får en skön avkopplande kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt, den skulle jag verkligen vilja se. istället såg vi i helgen malmö synfoniorkester framföra filmmusik..det var maffigt.

  kram Kajsa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...