måndag 27 april 2015

Att vara redo

Om precis en vecka landar jag i ett soligt och varmt Turkiet och har tillsammans med tre kompisar en skön semestervecka framför mig. Jag skall sola, bada, sova, läsa böcker, träna, partaja, slappa, turista och bara har det så obeskrivligt härligt! Det är nästan så att jag är avundsjuk på mig själv så underbart det skall bli ;)
Shorts: Cubus,  Linne: KappAhl


Och nu är jag sååå redo. En ny sommargarderob är fixad. Skitkul att alla sommarkläder från förra sommaren är för stora bortsett från det stora hålet i min plånbok. Det är INTE billigt att byta garderob. Om än vansinnigt roligt på så många sätt! Även två nya bikinisar blev inhandlade igår. Min förhoppning var ju att det skulle gå lite lättare än vad det brukar göra nu när jag har gått ner ganska många storlekar, men jag kan meddela att det var precis lika svårt som vanligt. Hur alla andra tjejer med stora boobisar bär sig åt kan jag inte för mitt liv förstå. Jag fattar verkligen inte, men det kanske är kombon stora tuttrar och tuttrar med häng som gör att det känns omöjligt ;) Men efter mycket om och men kom jag tillslut hem med två som blev riktigt, riktigt bra så jag är mer än nöjd!

Så jodå, jag är hur redo som helst!

Pöss/Anna

5 kommentarer:

 1. Haha... Hallå tuttmaja, ha det så himla underbart! : )

  SvaraRadera
 2. Måste säga att även jag är rätt avundsjuk på dig. Ändå spenderade jag en vecka i Turkiet i oktober förra året. Men en resa till vore inte alls dumt. Hoppas att ni får en underbar resa. Kram

  SvaraRadera
 3. Å vad underbart med en resa till Turkiet. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så galet härligt, njuut vännen och ha det fantastiskt roligt. Kramisar Tina p.s du kommer vara ursnygg i den där outfiten.

  SvaraRadera
 5. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...