söndag 5 april 2015

Att vara ledig


Hoppas att ni har möjlighet att njuta av en skön påskledighet därute!

Själv har jag påsklov (hur lyxigt?) och efter att tillbringat de första dagarna med att försöka komma ner i varv efter en intensiv jobbperiod så har jag nu gått in i skönt ledighetemood tillsammans med barnen. Planen var egentligen att de skulle tillbringa påsken tillsammans med sin pappa, eftersom det är pappavecka men eftersom han den stackaren ligger däckad i influensa så fick de stanna kvar här hemma istället. Och ingen är gladare över det än jag (även om jag förstås tycker synd om deras pappa som ligger sjuk och ensam över påsken). 

Planen för kommande lovvecka är att träna, slappa, mysa, se på film, läsa och sedan slappa och träna lite till. Ladda batterierna så att vi har energi att orka ända fram till sommarlovet. Eller ja, jag har ju semester inplanerad om bara några veckor (!!!!!) och jo, sonen skall tillbringa en vecka i solen tillsammans med sin mormor och morfar inom kort. Men lillasyster, hon behöver ladda sina batterier för HENNES energi skall räcka ända tills sommarlovet iallafall ;) 

Idag väntar iallafall en långprommis i solen tillsammans med en kompis. Bästa kombon, att mjukträna (som återhämtning efter de senaste dagarnas tokträning) samtidigt som man umgås med någon som man inte hinner träffa så mycket som man skulle vilja. Ute i solen! Kan ju inte annat än bli succé!

Ha det gôtt så hörs vi! Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Så skön har ledigheten och påsken varit! : )

  SvaraRadera
 2. Påsken är en skön helg med mycket vila och återhämtning. Ha en fortsatt mysig påsk. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Så härligt med ledighet, jag gillar påsken då den inte är så kravfylld som en del andra högtider! Hoppas du har riktigt goa lata dagar och njuter på bästa sätt!

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...