söndag 13 juli 2014

Att ge sig ut på ett litet äventyr


Nu packar vi för fullt igen, Denna gång för att ge oss ut på en liten mini-roadtrip med tältet i bagaget. Vi blir inte borta så länge som brukar vara, men några nätter i tält hör ju sommaren till liksom. Oklart vart vi styr kosan. Vi bestämmer oss när vi sätter oss i bilen i morgon bitti. Vi har några olika alternativ, så om det blir norr, söder öst eller väst avgörs i morgon när bilen är packad ;) Roadtrip när den är som bäst helt enkelt.

Det skall bli jättekul att komma iväg, men helt ärligt så känns det lite trist att åka hemifrån när det går så bra med träningen. Har kört fyra pass i veckan och de senaste veckorna och nu börjar det faktiskt kännas i kroppen. Musklerna börjar vakna till liv och flåset ger inte riktigt samma blodsmak som för några veckor sedan :) Jag är på gång helt enkelt och det vill jag ju gärna hålla i! Men förstås att vi packar ner träningskläderna så något pass kommer det iallafall bli för lillasyster och mig under den  kommande veckan.

Hoppas att ni andra har det härligt ute i sommaren ni med!

Kram Anna

(Bjuder på lite bilder från när vi på Äventyrslandet jag och brorsan och kidsen härom veckan. Bilder från en mysig dag med härliga ungar!)4 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter att inte veta vart ni ska åka, alltså inga tider att passa... underbart!!
  låter som en bra idé att ta med träningskläderna är man ingång och peppad så spelar ju det ingen roll vart man är!!!

  önskar er trevlig resa
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Härligt med träning och spontanresor. Men det där med tält... nej. Inget för mig ;) Kram.

  SvaraRadera
 3. Bo i tält? Oj, du är verkligen modig! Själv vill jag alltid bo på hotell, jag är alldeles för bekväm. Men det kommer säkert att bli ett härligt äventyr. Hoppas ni får det riktigt bra och att vädret blir fint!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder, ha det så bra på er lilla tripp....mysigt :)

  Kram Pia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...