tisdag 1 juli 2014

Att mest såsa omkring


Då var härliga juni slut för denna gång men tack och lov så har vi ljuvliga juli och augusti kvar att njuta av innan sommaren ger sig av. Förstås att även jag går och väntar på att solen och värmen skall komma tillbaks efter de senaste veckornas regn och kyla. Men eftersom jag i år har förmånen att vara ledig så länge så känner jag mig inte så stressad över det. För eller senare måste det väl bli sommarväder igen tänker jag. Någon gång måste det väl sluta regna...

Förövrigt så njuter lillasyster och jag av några mellandagar då vi inte har bokat någonting alls. Storasyster är i London på minisemester och lillebror hänger med sina kusiner vid kusten några dagar. Och vi är hemma och gör inte mycket alls. Tränar, tittar på fotboll, läser, lagar mat, men inte mycket mer än så faktiskt. Jätteolikt mig att klara av att njuta av det. Jag som alltid måste hitta på någonting så fort jag är ledig för att inte slösa bort tiden... Tänk vad mycket man lär sig med åldern. Gå hemma och såsa en hel dag eller två är fantastiskt, (fast sedan får det gärna hända någonting igen)

Nu har träningsvärken från söndagens pass äntligen börjat ge med sig så nu väntar äntligen träning igen i eftermiddag. Tänk att det bara räcker med några veckors träning så är man redan beroende. Längtan börjar redan vinna över skräcken, vilket känns fantastiskt! Tack för alla hejarop när det gäller träningen och min strävan mot att finna formen igen. Ni skall veta att det betyder mycket att ha er med på tåget. Hoppas även att jag kan bidra till inspiration... Kanske någon annan där ute som skulle vilja förändra sitt liv som inte riktigt har modet. Häng med vetja! Fundera inte så jädra mycket utan bara gör't. Det blir inte lättare senare. Livet är nu och det är för kort för att skjuta upp saker du längtar efter. 

Kram på er! /Anna

2 kommentarer:

 1. Du låter ju lite som jag! En positiv trebarnsmamma som gillar livets äventyr! Jag kan också vara lite förvirrad ibland men mest när jag blir stressad... :)
  Roligt att få kika in på din fina blogg!

  KRam

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du känner att du kan koppla av denna långa semester! Jag kan också bli lite rastlös när inget händer samtidigt som att ligga i soffan kan vara skönt det med!

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...