lördag 19 juli 2014

Att bara mellanlanda

Hello!

Hur är det? Smälter ni bort i värmen? My god vad härligt det är med värmen ute. Kroppen och själen njuter för fullt av sol och ljumna bad. Underbart är bara förnamnet. 

Vilken härlig vecka vi har haft. det blev en kort roadtrip i år med bara fyra övernattningar, två på vackra Ivön och två i favoriten Kivik. Med på resan fick vi som bonus sällskap av såväl mina föräldrar som brorsan och mina brorsbarn. Så i klanen var det bara storasyster med pojkvän som saknades. Eftersom vädret har varit så härligt så har det förstås mest handlat om sol och bad och en och annan glass förstås. Skönt att bara ta det lugnt och umgås sådär :)

Slottsmiddag på lillebrors födelsedag. Fint skall det vara ;)


Obligatoriskt promenad upp till Stens huvud:


Och förstås massor utav strandhäng: Nu är vi hemma och mellanlandar för att tvätta och packa om för kommande vecka väntar läger minsann. Både jag och barnens pappa har varit på läger i många år. Han sedan han var i 7 års åldern och jag sedan jag var 15. Förstås att det var där vi träffades en gång i tiden också. Jag tror att jag har varit lägret i 20 år men för 5 år sedan kändes det lite som om det var dags för paus. Det kändes lite som om det räckte där. Och min plan var inte att åka på läger i sommar heller, men se med den saken hade jag inte så mycket att säga till om. Vi har nämligen en lillebror i familjen som var MYCKET bestämd på att vi visst skulle åka. Så då gör vi väl det. Som lillebror kan man väl få bestämma över en vecka om året iallafall. Så läger it is. Det är bara att packa tält, myggmedel, regnkläder och badkläder och hoppas på en toppenvecka :)

Ha det fint! Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Låter som ni har en härlig semester! Bara är och tar dagen som den kommer!!
  Ha så kul på lägret
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Lillebror hade HELT RÄTT!!!
  Hejja hejja♡

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en härlig lägervecka. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder, ser ut som ni haft riktigt härliga dagar i det underbara vädret!

  Ha nu en skön lägervecka!

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...