onsdag 26 februari 2014

BubbelÄven om det långtifrån har varit något vårväder här idag så har även jag drabbats av vårfeeling. Hade hoppats på lite solsken att sticka ut näsan i på min lediga dag, men jag har visst fastnat inomhus för regn går jag inte ut i om jag inte behöver. 

Men som sagt, vårkänslorna har börjat dyka upp här med. Och hur härligt är inte det? När det försiktigt börjar bubbla i magen av förväntan inför vad som komma skall. Hoppet om sol och värme tänds. Känslan av förlamande trötthet börjar släppa. Berg som varit oöverstigliga krymper ner och ligger helt plötsligt som mindre kullar som bara väntar på att bestigas.... Eller hur man helt enkelt inte göra annat än att älska den känslan? 

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Bara jag läser Halmstad på polkagrisringen får jag vårkänslor. "Då kommer alla känslorna på samma gång", som min "gamla kompis" brukar sjunga. Kram Bosse som haft sol fem dagar på raken.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas verkligen att solen stannar här i Halmstad, för visst börjar vårkänslor rusa i kroppen o bara att det är liite ljusare på kvällarna gör att man känner sig så mycket piggare. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Solen är verkligen underbar som kommer med härliga vårkänslor. Det är bara att njuta. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så härliga bilder från stranden - våren kommer!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...