söndag 10 november 2013

En dag att fira...

Fars-dag och oj, vad kassa våra barn har varit på att uppvakta sin pappa idag. Ingen tårta, inga paket och då rakt inte några teckningar ;) Men egentligen, vad gör det? Han vet nog alldeles precis hur mycket de älskar honom iallafall. 

Rent generellt är vi ganska dåliga på att fira dagar som andra tycker att man bör fira. Vi glömmer bort både bröllopsdagar, kanelbulledagar och namnsdagar. Kanske det grå vardagen skulle bli lite roligare om man såg till att firade lite oftare? Guldkanten på vardagen kanske skulle göra att vi glittrar oss igenom livet lite mer? Hur tänker ni andra? Firar ni allt som bör firas? Eller är ni som jag, kassa på att komma ihåg?


Passar iallafall på att skicka en BAMSESTOR kram till min egen pappa såhär genom internätet eftersom vi inte verkar får till någon riktigt just idag. 

/Anna

6 kommentarer:

 1. Hej vännen! Vi är inte heller så bra på att fira på vissa dagar utan kan fira en dag då vi har lust att lyxa till det lite:) Jag tycker det är huvudsaken att man sätter lite guldkant på tillvaron i bland:) Ha det bäst kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Vi är mer av den sorten som firar allt som går ;-)

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Nja vi skulle absolut kunna bli bättre på att fira både det ena och det andra men det är väl aldrig för sent att ändra sig ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller så mycket för de påtvingade dagarna som ska firas om det inte gäller kanelbullens eller kladdkakans dag förstås haha ;)

  SvaraRadera
 5. Både ja och nej! Lite som du säger det kan kännas lite extra i den rullande vardagen kanske?!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Hej Anna! Ja vi är väl hyfsat bra på att fira tycker jag. Men jag är nog bäst på att sätta guldkant på vardagen sådär hela tiden.....äta gott, tända ljus, ett glas vin en måndag om jag har lust till det, en spontan present, ett gulligt sms bara för att....Det där med att fira för firandets skull och för att butikerna ska få sälja det känns inte kul. Fars och morsdag tror jag är mindre viktigt i "vår" generation.....men jag vet inte....Varm kram :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...