lördag 2 november 2013

Att planera för en fest


Här såsar vi fortfarande runt i pyjamas fast det snart är lunch. Så som det lätt blir när man sitter vid frukostbordet en halv evighet. Vi planerat inför kvällen när mormodern och morfadern kommer hit. De har inte hunnit fira storasyster på hennes födelsedag så vi tänker att vi nog får kalasa till det en smula. Egentligen  kanske det mest är en ursäkt för att få trycka i oss sötsaker, men vadå, det är ju lördag och i går kväll lurade jag storasyster och D att köra ett tufft träningspass tillsammans med mig. Idag värker våra onda kroppar och är inte även det en anledning till att festa till det så säg? 

Ja, nog får vi planera en riktigt smarrig meny till ikväll tror jag minsann :)

Hoppas att även ni andra har en riktigt njutbar lördag!

/Anna

5 kommentarer:

 1. Älskar helgfrukostar när man kan sitta länge, länge o bara mysa tillsammans. Väl värda en härlig festkväll med massor av gott, är ni när ni tränat så hårt, njut o ha det bäst. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Äsch! Man kan aldrig hitta för många anledningar att festa till det och trycka godsaker! Så ha en helt underbar god middag till kvällen!

  SvaraRadera
 3. Klart ni ska festa till det med lite gott! Hoppas ni har en riktigt god och mysig kväll :).
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Va härligt med en förmiddag där man bara är. Och de är klart att ni ska fira lite ikväll. Kram

  SvaraRadera
 5. Klart man ska hitta anledningar att festa till det med godsaker :) Hoppas middagen smakar gott i kväll och ha en mysig kväll!

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...