tisdag 12 november 2013

Att bli välkomnad


När huvudet håller på att sprängas av alla intryck och för lite sömn. När regnet vräker ner lite sådär på diagonalen så det inte är till någon vidare hjälp med paraply utan man mest är dyngsur inifrån och ut. När kroppen värker på grund av kylan och mörkret förlamar. När man då släpar sig hem från bussen och slänger en blick upp mot fönstren hemma och ser att lillasyster har tänt alla ljus det finns att uppbringa i hemmet...Bara för att välkomna mig hem!  Då känns allt liksom betydligt lättare igen!

/Anna

PS: Tack för alla lycka till! De gjorde förstås susen, för dagen har varit jätte bra. Alla är snälla och jag kommer att trivas. Men just idag snurrar skallen lite för mycket. Precis som det gör varje gång man skall börja ett nytt jobb. Så nu blir det sängen!

10 kommentarer:

 1. Vad roligt att dagen blev lyckad!

  SvaraRadera
 2. Spännande med nytt jobb, är ju alltid delat det där.
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att första dagen på jobbet blev lyckad o ännu bättre när man möts av mycket värme o kärlek mär man kommer hem trött o en aning sliten. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Det är allt lite jobbigt att byta, som sagt många nya intryck. Men kul ändå :-)

  Kram N

  SvaraRadera
 5. Så härligt att första dagen på nya jobbet blev så lyckad, hoppas detta är den rätta vägen för dig och att du kommer trivas riktigt bra och det värmer i hjärtat att komma hem till värme och kärlek när man är trött och full av nya intryck som snurrar i huvudet!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. mysigt att mötas av tända ljus... Här tänder vi alla vi hittar på kvällarna, och sjunker ner i soffan, det är fint det!
  ps... grattis till nya jobbet, och lycka till... så här lite sent! :-)

  SvaraRadera
 7. Skönt att få komma hem till lugn och till ro... Ha en fin dag! Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vilket härligt välkomnande :) Håller tummarna för att bitarna faller på plats och att du kommer att trivas bra på nya jobbet. Kram.

  SvaraRadera
 9. Vilket fint välkomnande!!! Härligt att läsa att första dagen gick bra, förstår att det är mycket intryck!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Hej! God kväll!

  Ursäkta att störa så här, men det är som så att jag kontaktar dig nu för att jag startat en ny sk. bloggportal. Ett bloggmagasin – dit vi alla kan komma att dela med oss av våra inlägg – på samma sätt som vi gjorde förut via bloggvy och bloggnytt.
  Tävlingar och utmaningar kommer självklart att komma, men först måste vi ju bli några stycken.

  Det kommer säkert som alltid i början vid något nytt att vara lite ”småbarns-sjukdomar” men de ska jag försöka fixa till så fort det bara går.
  Vill du vara med i denna nya portal så vore det verkligen jättekul!

  Maila gärna mig med din bloggadress och under vilken/vilka flikar som du vill att din blogg ska finnas
  (du kan se de olika alternativen på www.bloggmagasinet.org och där klickar du på de olika flikarna så kan du se flera underalternativ).
  Sedan tar du en av de bilder som finns i sidebaren och lägger på din blogg, med en länk till bloggmagasinet 
  Hör av dig sedan när du gjort detta – så lägger jag till din blogg med den webbadressen som du anger 

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...