lördag 5 januari 2013

Lördag, en enorm tvätthög och kommande solsken?

 
Härliga, lediga lördag!
 
Här hemma skall granen slängas ut, tomtarna packas ner för nu är det banne mig dags att sikta mot våren. Idag kämpar solen för att bryta igenom molntäcket och gör den det, så skall jag allt försöka komma ut för att få lite sol på nosen. Det har varit så mörkt så länge nu att hela kroppen bara skriker efter solsken och ljus!
 
Förövrigt är det dags att ta tag i den GIGANTISKA tvätthög vi har samlat på oss under de senaste två veckorna. Det är lätt att undra hur mycket tvätt som fyra personer kan producera under två veckor och jag kan bara meddela att det är hur mycket som helst. Helt galet! :)
 
/Anna

4 kommentarer:

 1. Här har vi haft sol i dagarna 2.Och denna eviga tvättkorg som alltid är full och vi är bara 3 personer. Förstår inte???

  Ha en fin kväll!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jaa du, tvätten....där ligger jag för en gångs skull i fas. Det har enbart med vår nyrenoverade tvättstuga att göra. Det är helt enkelt kul att vara där :) Men det lär ju inte vara en känsla som varar.....

  Kraaaam

  SvaraRadera
 3. Istället för en skön promenad i det härliga vädret, har det storstädats. Tråkigt men sååååå skönt när det är klart. Å ja tvättmaskinen har fått jobba den oxå. Ha det bäst. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ja, tänk vad fort den där tvätthögen växer. Men samtidigt var det rätt skönt att den fick lov att vara ifred under några dagar och få växa. Idag har maskinen gått non stop här också. Vi förbereder oss för vardagens intåg.

  Ta hand om dig Anna och hoppas att solen lyser över dig hela helgen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...