lördag 5 januari 2013

Kostfunderingar

Så, då var julkartongerna nerrburna till källaren igen och hemmet ser ut som vanligt. Det enda spåret av julen är pepparkakshuset som konstigt nog ingen har tagit tag i och kraschat än!
 
Godkväll!
 
Hoppas att ni har en skön kväll! Själv tar jag det lugnt ovanpå sängen medan resten av familjen spelar tvspel. Känner mig hängig och har haft huvudvärk i flera dagar nu. Gissar (och hoppas) att det hänger ihop med min ganska så radikala kostomläggning jag påbörjade i tisdags. Tänker köra ganska så strikt LCHF ett tag framöver och då kan ju kroppen kännas så här under en övergångsperiod. Speciellt så tillvida att sockerintaget varit på tok för högt de senaste veckorna...
 
Körde hyfsat strikt LCHF för två år sedan och mådde egentligen ganska bra av det, men i och med att jag började med det samtidigt som min feber kom ( hade feber 1½ år) så kom jag liksom av mig efter ett tag. Barnens pappa har dock hållt antalet kolhydrater på ett minimum dessa två åren och han mår jättebra! Så jag har förhoppningen att det skall fungera bra för mig också!
 
Men som sagt, jag hoppas att huvudvärken, tröttheten och den slitna känslan hänger ihop med det och inte något annat för i så fall borde den ge med sig snart!!
 
Ha det bäst!
 
/Anna


5 kommentarer:

 1. Finte pepparkakshus! Ja det är frånvaron av socker och kolhydrater du känner av helt klart! Jag påbörjade också LCHF förra nyår och tyckte att dag 4-5 var pest - sen släppte det! Jag hänger i vad gäller att inte äta socker och vita kolhydrater men unnar mig ibland lite surdegsbröd och en dugt pasta/ i alla fall de dagar jag tränar!
  Lycka till!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Jag kör med lågt kolhydratintag, det mår jag bättre av!

  kram

  SvaraRadera
 3. De första dagarna är värst så jag hoppas att det är det nu går igenom för att sedan blir det bättre. jag måste också skärpa till mig för här har sockerintaget varit högt i jul, tyvärr. Så det är bara på´t igen.
  Önskar en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Äter oxå enl LCHF o mår toppen, tror nog att du mår bättre om någon dag. Fröknäcket är oxå en favorit här hemma, framförallt till ostbrickan. Ha en toppenkväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas verkligen att det är kostomläggningen som ligger ditt mående och att det ger med sig snart!

  Må så gott fina du! Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...