onsdag 31 oktober 2012

Veckans nya vana Vecka 15
Vad jag rent generellt är ganska dålig på det är att vara utomhus. Ja, inte sommartid då alltså, utan så fort det blir regnigt och kyligt utomhus då håller jag mig mer än gärna inne. Visst promenerar jagfram och tillbaks till tåget nästan varje dag men tror ändå att jag skulle må bättre med en större dos frisk luft ner i lungorna varje dag.
 
Så denna veckans nya vana innebär att jag helt enkelt skall försöka vara mer utomhus HELA året. Även när det är kallt, blåsigt, mörkt och blöt utomhus. Borde vä inte vara så svårt eller?
 
/Anna

4 kommentarer:

 1. Hihi, njoo... ganska svårt om en mysig pläd och en bra film inomhus lockar ;)

  Ha en fin kväll! kram Elin

  SvaraRadera
 2. Vilken fin höstbild! Ja, ofta är det lätt att stanna inne när det blir höst, mörkt och kyligt. Ibland hade det nog varit bra att vara hundägare i alla fall...

  SvaraRadera
 3. Håller med, under vår och sommar halvåret skulle jag nästan kunna bo utomhus. Men den här mörka, blöta årstiden är det inte så kul att gå ut. Lite synd för man blir ju så mycket piggare och gladare när man är ute.

  SvaraRadera
 4. Jag och min bror träffas två gånger i veckan och promenerar tillsammans. Oavsett väder (hjälp, vad blöta vi har varit vissa dagar). Vi kommer ut och rör på oss (vilket är mycket roligare då man är två) och får dessutom umgås och prata av oss lite. När man är två så peppar man ju dessutom varandra.

  Så ett tips är att ha någon att tillbringa den där tiden utomhus med. Annars är det så lätt att man tittar ut och tycker att det ser bra kallt och regnigt ut och stannar inomhus istället. ;) Heja dig Anna!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...