onsdag 10 oktober 2012

Hemtenta och The Book!

Idag blev det bara en halvdag på praktiken och när jag satte mig på tåget hem var jag så överjordiskt trött att jag inte kunde tänka på någonting annat än att få komma hem och slänga mig på sängen (ja, det är mycket gnäll över hur trött jag är just nu, men ni får leva med det några veckor till, för det ÄR egentligen lite för mycket det här för mig att vara ute på praktik så långa dagar). Men när jag hade promenixat hem i den härliga solen så var jag helt plötsligt piggare än på länge. Så nu har jag förvisso tillbringat hela eftermiddagen i soffan, men jag har vare sig sovit eller glott på film utan jag har, håll i hatten, ömsom börjat fila på min kommande hemtenta och ömsom skrivit på (och suddat lika mycket ;)) på the book!
 


 
 
Jag har varit löjligt produktiv och det känns bara SÅ bra. Dessutom när jag verkligen fick tvinga mig ur sängen i morse för att jag var så trött, så känns det ännu bättre. Eftersom planen är att vi skall jobba med hemtentan den veckan som barnen har lov från skolan så hade det varit otroligt skönt om jag hade hunnit med en del innan så jag kan mysa med barnen den veckan istället och när det gäller boken så har jag inte tagit mig tid att skriva på flera veckor och om det nu överhuvudtaget skall bli en bok någon gång så gäller det att hålla igång berättelsen. Även om det inte blir så mycket skrivet åt gången så njuter jag varje gång jag sitter skall ni veta :)
 
Snart middag, sedan en tur utomhus. Lite mer frisk luft skulle inte sitta fel!
 
/Anna

7 kommentarer:

 1. Men så skönt att du fick lite extra energi. Det är ju en sådan skön känsla att veta att man ligger lite före tidsplaneringen.
  Var rädd om dig bara så att du inte tuffar på för fort. Kramar Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, precis det är ju så lätt att rusa på i gamla hjulspår! Det är verkligen en utmaning att bromsa ;) Kramar

   Radera
 2. Vad kul! Är så nyfiken på din bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bok och bok vet jag inte.... men 8000 ord iallafall :)

   Radera
 3. Ahh men tja, är du nöjd nu eller?;)

  SvaraRadera
 4. The Book! :D Jättekul! Lycka till - du skriver bra! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...