lördag 20 oktober 2012

Att göra en kovändning

 
Blev så grymt inspirerad av Lotta när jag läste hennes inlägg där hon beskriver sin ljuvliga lördag att jag helt sonika gör detsamma. Jag glömmer ärendena på stan, städningen som borde göras, tvätten som skall vikas, träningen som var inbokad. Istället byter jag om till myskläder, kokar en kopp te, sätter mig i soffan och skriver på The Book! Mycket mysigare om jag får säga!
 
Önskar er en fin lördag!
Kram /Anna


4 kommentarer:

 1. Det lät som ett bra val tycker jag! Ha nu en riktigt mysig lördag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med en blogg av mamma och dotter! Låter som jättemysigt med myskläder och te! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att kunna inspirera Anna. :)

  Du frågade om tips, jag tror inte att du behöver några tips. Du fixar det där alldeles själv. Bara se på idag. :)

  Jag tror att det handlar om att lyssna till sitt hjärta och inse att det är du själv och ingen annan som bestämmer över din tid. Över vad du ska lägga dina timmar varje dygn på.

  Då man har familj kan det finnas många olika viljor och önskemål och då kan det ju vara en idé att sitta ner tillsammans och prata om vad man vill göra på helgen. Vad vill man att ens helg ska innehålla. Kanske är man helt överens, kanske får man kompromissa. Dessutom behöver ju inte varje helg se likadan ut. Kanske en dag för vila och bara vara och en för aktiviteter.

  Men det viktigaste av allt är kanske att man hjälps åt med alla de där vardagsgrejerna som återkommer hela tiden. Städ, tvätt, handla och laga mat. Det går mycket fortare om man hjälps åt och blir dessutom mycket roligare och det blir tid över att ta det lugnt eller hitta på roliga saker tillsammans utan att behöva känna stress och dåligt samvete.

  Lycka till med skrivandet och glöm inte att det är du som bestämmer över din egen tid.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...