tisdag 7 juli 2015

En kort avstämning

Hur har ni det? Njuter ni av sommaren precis som jag gör? Har ni semester än eller tvingas ni jobba i värmen. Eller ja, värme och värme vet jag inte. Den verkar ha försvunnit. Högst tillfälligt hoppas jag innerligt. För de fem dagars högsommarvärme vi har haft här var då rakt inte tillräckligt för min del ;)
Vi har det bra. Väldigt bra rentutav. Har redan hunnit med en hel del äventyr och har mycket roligt framför oss. Som det skall vara när man är ledig. Barnens pappa har inte semester än, så lillebror och jag har hängt varje dag hittills. Lyckliga mig. 

Lillasyster jobbar mest hela tiden, men vi passar på att göra roliga saker när hon är ledig. Ingen vanlig sommar så som jag är van vid när hela familjen åker på äventyr tillsammans utan en sommar så annorlunda på många sätt. Men himla bra ändå. Vi tränar, solar, badar, slappar, umgås, åker på utflykter, tränar lite till, sover borta, sover hemma... Energin och lusten är på topp och min känsla är att det kommer bli en riktig toppensommar :)

Ha det fint alla <3

Kram Anna


4 kommentarer:

 1. Det låter faktiskt heeelt underbart. Hoppas du får en fortsatt härlig sommar!

  SvaraRadera
 2. Låter kanon... precis så man vill att sommaren och ledighet skall vara!
  Fortsätt och njut

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Ja fortsätt njuta, det gör vi trots sjukdom och sol frånvaro. Suck!!!!
  Men vi får ta vara på de små stunderna av sol och värme och dansa soldansen för resten.
  Ha det bäst stor kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Låter härligt. Fortsätt njut. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...