tisdag 23 juni 2015

Att leva ett annat liv

Hej och hå!

Jag lever även om ni troligen tvekat en smula när det gäller den saken... Det blev den längsta bloggpaus jag har haft sedan jag jag började blogga 2007. Men vet ni? Livet kom liksom emellan. Och jösses som jag har levt. 100% . Det har varit fullt ös på alla plan sedan jag stack till Turkiet för en snart två månader sedan. hade en fantastisk vecka i solen tillsammans med mina tjejkompisar , men sedan återgick liksom inte vardagen till det vanliga efter det... Vet inte riktigt vad som hände... Men jag har haft det fantastiskt roligt iallafall. Det har varit fullt ös på jobbet samtidigt som det har varit party varje helg. Jag har knappt hunnit träna, men kört klart bootcamp och är mer än nöjd med resultatet... Känner mig helt uppfylld av livet och vet knappt i vilken ände jag skall börja. Så jag kanske får lov att nöja mig här nu för nu. Jag lever livet till max, mår toppen och är lyckligare än någonsin. Är så tacksam över det livet jag lever, allt härligt jag fått uppleva och sköna människor jag fått lära känna. 

Lär återkomma i ämnet ;)

Önskar er alla en fin vecka. Själv drar jag på kongress med Junis i Lund denna veckan. Sommaren har så mycket att erbjuda och den har bara precis börjat...

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Milde himmel vad härligt det låter! Lev på!!

  SvaraRadera
 2. Det låter så härligt (även om jag saknat dina inlägg här). Kram.

  SvaraRadera
 3. Härligt! Låt os få höra! : )

  SvaraRadera
 4. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvaraRadera
 5. hej
  gör inget att du tar blogg paus, viktigaste är att man sen får ett litet livstecken och får veta att du mår bra !! kul att höra, kram från mig..

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...