onsdag 4 februari 2015

Att vara så galet stolt

Ja, jäklar vad det tävlades i helgen. Vi var ett helt gäng från Alingsås som åkte ner till Halmstad i helgen för att tävla eller heja på de som tävlade. Jag tror att vi alla som satt på läktaren var lite avundsjuka på våra kompisar som vågade... För det såg verkligen galet roligt ut. Sådan kämparglöd och vilja alla tävlande visade...

Vi hade många att heja på men det är klart att lite extra stolt bultade mitt hjärta för lillasyster och hennes teammate som gjorde tävlingsdubut i beginner-klassen. Och som de gjorde det.. De var så grymma båda två och de presterade verkligen på toppen av deras förmåga. De gav verkligen allt och var både snabbare och starkare än vad någon av oss anade ;) Snacka om att leverera när det gäller! Dessutom så tror jag att de fick mersmak på att tävla båda  två för de tyckte verkligen att det var hur roligt som helst! 

Jag hoppas verkligen att de är stolta över sin insats, för det har de all anledning att vara. Det är iallafall jag. Så stolt att jag kan spricka!
Nu återstår bara att se vad det kommande året har i beredskap för mig. Om formen är god nog nog att ställa upp i masters-klassen om ett år ;)

/Anna

4 kommentarer:

 1. Åhh jag vill också ha bilderna!! ^^

  SvaraRadera
 2. Wow vilka tjejer, grymt jobbat. Slå en pling nästa gång du är i stada, så jag får äntligen ge dig en kram IRL. Kramen Tina

  SvaraRadera
 3. Wow, riktigt imponerande !!
  Trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Berätta gärna mer om Crossfit Masters, låter intressant !

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...