lördag 3 maj 2014

När det börjar närma sigJoråsåatte... Här har vi en tjej som vet hur man roar sig en lördag som den här...

Äntligen, äntligen, äntligen så börjar tiden för vår examination av vår magisteruppsats närma sig. Som vi har längtat, våndats och väntat och kommande vecka är det Ä N T L I G E N dags! I november tog vi examen så den drog ut på tiden ett halvår men med tanke på hur motigt det faktiskt har varit så är vi oerhört nöjda med oss själva att vi nu är klara för examination. Vad som är lätt att förtränga i glädjeruset över att snart vara färdig är att det förstås ingår ett uppdrag att opponera på en annan uppsats också. Ett ganska tråkigt uppdrag om jag får säga vad jag tycker. Dessutom finns kanske inte så mycket inspiration att faktiskt läsa och granska någon annan uppsats än vår egen just nu. Sa jag att jag är spyfärdig på den? ;) Så idag har jag tvingat mig själv att sätta ändan på stolen för att läsa. Ett roligt ämne och en bra uppsats, men ändå så förbenat trögt. Tro sjutton man behöver rejält med choklad för att orka... Men nu är det pannben ända in i kaklet, för snart mina vänner, då är det över!

Kram Anna


6 kommentarer:

 1. Jag hejar på dig och får tunga flashbacks från när jag slet med min c-uppsats.... Aldrig mer!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Choklad kan rädda mycket ;-) Duktig du är!

  Kram N

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt att det snart är dags. Håller tummarna! Kram

  SvaraRadera
 4. Heja dig!! Så skönt att det snart är klart :) Så bra kämpat och jag håller tummarna för att allt går bra nu det sista!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Lycka till med uppsatsen! Så skönt för dig när det är över. Då blir det väl till att fira riktigt ordentligt?? Det kan du absolut vara värd tycker jag :).

  Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Åh, lycka till! Klart man behöver en massa choklad då. Jag kunde nästan aldrig plugga ordentligt utan godis :).
  Ha det!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...