onsdag 21 maj 2014

Att fightas med en hemtenta
Himmel vilken sommar det blev helt plötsligt! Det är ju verkligen fantastiskt hur livsandarna genast vaknar till liv så fort det blir lite sol och värme utomhus igen. Underbart är det sannerligen. Har lite tur att vara ledig idag och kan passa på att sitta ute och njuta av det varma. Dessvärre har jag en gräslig hemtenta som jag tampas med så det är tyvärr inte att bara sluta ögonen och njuta. Man kan ju tycka att det räckte med att jag skulle söka jobb, skriva uppsats och separera nu i vår, men nejdå, som löken på laxen och grädde på moset så läser jag en extra fristående kurs på 7,5 hp på högskolan nu i vår. Jättekorkat faktiskt. Inte ett dugg ambitiöst som någon sa till mig, utan bara heldumt.  Att gå från utmattningssyndrom till att köra det här tempot som jag gör nu på två år är nog att utmana ödet en smula om jag skall vara ärlig. Men nu är det bara den sabla hemtentan kvar sedan är jag klar och sedan mina vänner tror jag minsann att det dröjer ett tag innan jag hoppar på skolan igen ;)  

Kram på er!
/Anna

4 kommentarer:

 1. gå försikttig fram så du inte knäcker dig igen.. det är lätt hänt..

  kram och lycka till med hemtenta..

  SvaraRadera
 2. Jag har en kompis som precis drabbats av utmattning, sjukskriven en månad först och främst. Hur länge var du sjukskriven? Nu har du förhoppningsvis lärt känna igen symptomen så du kan bromsa i tid.

  Ledsamt med er separation men skönt att ni ändå verkar ha klarat av det utan sura miner så att säga, det måste kännas bra.

  Ta nu hand om dig!

  SvaraRadera
 3. Du är lite som jag hör jag. Jag balanserar ständigt på den där gränsen men ändå tar jag på mig mer och mer... Heldumt.
  Lycka till! Och ta hand om dig. Kram.

  SvaraRadera
 4. Som tur är blir det liiiite lättare att jobba med hemtenta när solen lyser :) Lycka till!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...