torsdag 19 mars 2015

Att ha haft en knasig vecka

Vilken konstig vecka det blev. Inte alls vad jag hade planerat eller tänkt mig. Lillebror blev sjuk, vilket han i princip aldrig är och jag fick lov att vabba för andra gången (!) i hans liv. Han är verkligen en frisk unge, men luftrörsbesvären han hade i helgen eskalerade till ett gräsligt kruppanfall en natt i veckan och det resulterade i en hel dag på först vårdcentralen och sedan när medicinerna där inte gjorde jobbet, en eftermiddag och kväll på barnakuten. Där gjorde medicinerna till slut susen och vi kunde åka hem igen. Inte helt vanligt med kruppbesvär när man snart är tolv år men både han och jag blev rejält skakis när han inte kunde andas ordentligt. 

Så min till bredden bokade vecka på jobbet blev det bara pannkaka av. Det är ju sådant som händer, jag vet ju det. Men jag tycker ändå att det är jobbigt. Jag är helt enkelt inte van vid att vara hemma såhär och har då förfärligt svårt att släppa jobbet. Det är absolut något jag behöver jobba med, för inte har vår konstiga vecka blivit ett dugg bättre för att jag gått omkring och varit stressad över allt jag missat på jobbet. Töntigt är ordet...

Men nu hoppas vi och tror att han kan gå till skolan som vanligt igen i morgon. Vi var ute på en promenad i den härliga förmiddagssolen och testade så att andningen fungerade ordentligt. Backe upp och backe ner och vi tror att det skall fungera. Han har visserligen inte mycket till röst och han hostar fortfarande men han får all den luften han behöver trots att han anstränger sig så det skall nog gå bra! Vi fick en skön stund i solen och även om det blåste lite snålt nere vid sjön så var det härligt!


Ryktet säger att det skall bli betydligt tråkigare väder redan i morgon så därför känns det härligt att vi fick tillfälle att njuta av denna härliga dagen. I morgon kör vi fredag och sedan är det helg igen. Knasigt värre ;)

Kram Anna

2 kommentarer:

  1. På't igen. Du får chansen till en ny vecka redan på måndag ;)
    Fin fredag till dig, själv jobbar jag hela helgen på just barnakuten... Men lite helg mellan varven blir det allt!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  2. Men lilla gubben då! Skönt att han mår bättre nu, krupp är verkligen inte roligt! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...