måndag 25 juli 2011

Biokväll

Så var semester slut i år för min del. Resten av familjen har ett par veckor av ledighet till framför sig, men idag var det jag som återvände till jobbet. Jättemysigt att få hänga på den roligaste arbetsplatsen tillsammans med de bästa arbetskamraterna även om det var lite svårjobbat med det rackarns ryggskottet jag har dragits med de senaste veckorna. Dock fungerade det bättre och bättre vad dagen led. Så jag hoppas och tror att det snart ger med sig!

Passade på att gå på bio ikväll när vi inte hade något vettigare för oss. Det var äntligen dags för den allra sista Harry Potter filmen. Samtliga i familjen är riktiga Harry Potter nördar och vi har plöjt böckerna flera gånger om så gissa om vi har längtat efter den sista filmen?Och ja, den var fantastisk bra. Som vanligt stör man sig på att de utesluter fel saker från boken, men det är ju så det brukar vara. Den var verkligen sevärd, men den var nog egentligen lite i läskigaste laget för vår 8 åring (vilket vi bode tänkt på, men som han förnekar).

Mysigt med biokväll på en sketen måndag iallafall!


3 kommentarer:

 1. Jag såg den med förra veckan. har inte läst böckerna med jag gillade verkligen filmen!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir bättre med ryggen:) Det är alltid trevligt med biobesök :) även om jag aldrig har varit förtjust i Harry Potter.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det var mysigare med bio förut tycker jag, nu när jag blivit äldre vill jag gärna "äga" det jag ser och läser. Jag och mina söner tycker också om Harry Potter och har sett alla filmerna, ja inte nu del 2 av dödsrelikerna, vi väntar tålmodigt till den kommer ut på DVD.

  Tror att man har stora krav på denna sista eftersom del 1 i mitt och sönernas tycke inte alls var särskilt bra..
  Önskar snar bättring på ryggskott

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...