måndag 18 april 2011

Semeterresa till Kroatien

 
 


När det är så varmt och skönt ute som det är idag, den första riktigt varma dagen på våren, så kan det lätt bli att man tycker att det är liiite för varmt. Det kan väl egentligen aldrig bli för varmt enligt mig (jag älskar värme), men just första vårdagen när man har lite för mycket på sig, inte har druckit ordenligt då kan man bli alldeles matt när det är varmt. Men tro mig, jag vänjer mig snabbt som blixten!

Förra sommaren bilade familjen till Kroatien för att tälta i tre veckor. Ja, apropå varmt alltså ;-) har visat bilderna på min gamla blogg, men nu när jag satt och rensade gamla bilder på datorn fastnade jag i denna mappen och tyckte att det kanske vore kul att vissa bilderna här med!

Vad det gällde? 6 personer i ett 5 mannatält i 3 veckor. 400 mil tur och retur. En av de bästa semestrarna jag varit på!

 
 
    
  


Ser inte helt trist ut va? Nu skall jag fortsätta längta mig bort lite grann. I sommar har vi inte möjlighet att vara lediga mer än någon vecka tillsammans men vi har allt tänkt oss äventyr då med. Även om det inte kommer åkas 400 mil. Men mer om det en annan gång!1 kommentar:

  1. Det ser ju bara för härligt ut! förstår att det måste ha varit en härlig resa!

    kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...