lördag 11 augusti 2012

Smaklökar som gör volter

En av de stora fördelarna med att hålla till på här på västkusten är att man har tillgång till de fantastiska läckerheter som lever i det stora havet. Färska havskräftor är något av det allra godaste jag vet och även om det är sviiiindyrt med dessa läckerheter så måste jag få lov att frossa i dem åtminstone en gång varje sommar! Det är så gott att smaklökarna gör volter i munnen och det kan man ju inte leva utan då och då. Eller hur?



En kväll förra veckan var några kompisar här och hälsade på oss på landet och de hade med sig underbara räkor med alla tillbehör som man kan tänkas önska. Vi passade på att komplettera med ett par kilo pinfärska kräftor och festen var ett faktum!


6 kommentarer:

  1. Hjälp, så gott! Skaldjur är bland det bästa jag vet. Vansinnigt gott! :)

    Under vår vecka på Gotland i juni frossade jag med rökta räkor och aioli var och varannan dag. Semesterlyx! :)

    Sköt om er och fortsätt njut!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig Anna! Vi åt färska räkor igår kväll ute på Smitten, det är något visst med Västkusten (helt opartisk, haha).

    Kram till er!

    SvaraRadera
  3. Oj jösses vad GOTT det ser ut!!! :) Älskar skaldjur, men har aldrig smakat havskräftor. Hur smakar det jämfört med "vanliga" kräftor? Tack för din fina kommentar inne hos mig! <3

    SvaraRadera
  4. Ja det är något speciellt med västkusten och skaldjur:)

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...