tisdag 21 augusti 2012

Dagens släppta bomb!

 
Blev helt plötsligt komp-ledig idag och det var ju fasligt härligt om det bara inte vore så att huvudvärken from hell hänger här hemma med mig. Alltså, det är verkligen inte ofta som jag har ont i huvudet men det här är sannerligen något av det värsta jag har varit med om. Så istället för att njuta av den lediga dagen har jag sovit bort den och det var ju liksom inte så himla kul....

Nåja, nu väntar två kvällar på jobbet, sedan en lång ledig helg och vad som händer sedan efter det är både spännande, roligt och läskigt på en gång! Jag har nämnligen tagit tjänstledigt ett drygt år framöver och skall börja skolan på måndag. Ganska otippat med tanke på att jag är långt ifrån frisk än. Men nu kom chansen och jag väljer att kasta mig huvudstupa framåt och hoppas på att jag kommer att få det att fungera :)

Egentligen älskar jag ju mitt jobb. Arbetskamraterna är det allra bästa, arbetsuppgifterna de allra roligaste och eftersom jag bara har varit där i tre år så har jag långt ifrån tröttnat. Men eftersom min kropp och knopp inte pallar med den oftast alltför pressade arbetssituationen har jag inte annat val än att gå vidare. Lite ledsamt när det kanske inte är riktigt det man vill egentligen. Men denna utbildningen kommer förhoppningsvis leda till ett jobb som inte är fullt lika pressat och om jag har tur så är det lika kul som det jag har nu. Men det ligger långt fram i tiden. Först skall jag klara av 75 högskolepoäng till :)


10 kommentarer:

 1. Åh, vad spännande! Tror du kommer klara det galant! Du verkar vara en riktig fighter :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Det låter ju toppen!
  Självklart kommer du att fixa det, kommer att gå som en dans med din spirit!
  Så trevlig du ser ut på bilden också...
  Jag gillar inte ormar alls men spindlar rör mig inte i ryggen!

  kram

  SvaraRadera
 3. Jösses vad söt du är! A

  SvaraRadera
 4. Åh, så spännande! Det är så roligt att plugga att jag hade kunnat göra det jämt faktiskt. Vad är det för roligt du har på gång tro? Otroligt vacker är du dessutom. Och glad :) :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det superkul att plugga, det tycker jag med!

   Vacker? Hpfr... *rodnar lite klädsamt* ;)

   Kram

   Radera
 5. Det kommer du att fixa, du söta envisa "unge" K R A M A R

  SvaraRadera
 6. Oh föresten så blir du hela tiden mer och mer lik din mormor :-)

  SvaraRadera
 7. Wow, vad modig du är, härligt! Verkligen beundransvärt att våga ta ett sådant beslut. Blir ju lite nyfiken på vad du ska plugga, men det får vi kanske reda på tids nog :)? Önskar dig all lycka till! Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...