tisdag 7 augusti 2012

En kväll att minnas!

Det är nästan inte så att man kan tro att det är sommar fortfarande. Det blir kallare och kallare för var dag som går. Det regnar och det blåser in sådana där förfärliga höstvindar att man blir alldeles nedstämd. Jag är då sannerligen inte färdig med sommaren än. Jag har semester kvar, barnen är fortfarande sommarlovslediga och allt vi önskar är några fina dagar till...

Igår fick vi sällskap i stugan av min bror och min guddotter. De var sugna på att sova i tält i några nätter och har slagit upp det alldeles utanför knuten här hos oss. Det är verkligen supermysigt att ha dem här. Vi har knappt träffats i sommar så det är kul att få lite mer tid tillsammans.

Igår kväll slutade det regna för en stund, solen kikade fram mellan molnen och vi passade på att kvällsdoppa oss i havet. Det var blott mitt tredje dopp för i sommar och det var verkligen kallt som sjutton. Men vi har bestämt oss för att bort i vinter minnas denna kväll som en av de ljuvligaste denna sommaren. Tittar man på bilderna så är det lätt att lura sig själv och förvrida minnet av denna kyliga kväll...Jodå, det fungerar bra. Jag har redan nu glömt av kylan och minns bara hur underbar denna kväll var ;)
3 kommentarer:

 1. Vilka vackra bilder!! Det ser ju verkligen ut som en underbar kväll. Och brrr, bada! Jag har inte haft tid att bada en enda gång denna sommar... Blir väl ett iskallt dopp i september eller nått ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, sådana blir jag glad över!
  Jag kollade vädret och de lovade sol men nu ska det bli ostadigt igen..så trött jag blir!
  Vilket hav badar ni i? Bor vi i närheten av varandra tro..söder om Gbg?

  kramen

  SvaraRadera
 3. Fina bilder på fina personer!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...