torsdag 23 augusti 2012

Är det hösten som har kommit för att stanna?

Med tanke på monsunregnen utomhus de senaste dagarna känns sommarens soliga dagar redan oerhört avlägsna och att bilderna är tagna förra veckan är ju svårt att förstå. Jag trodde faktiskt att det skulle dröja längre än så här innan man behövde plocka fram dem för att kunna minnas och njuta.
 
Hösten kom mycket snabbare än vad iallafall jag kunde ana. Naturligtvis är det är ju inte annat man kan göra än att välkomna hösten, jag menar den kommer ju alldeles oavsett ändå. Det är bara så vemodigt att det dröjer så länge tills sommaren är här nästa gång... och att det skall behöva vara en mörk, kall och blöt vinter mellan...
 
 
 
 
3 kommentarer:

 1. Här har höstkänslan inte infunnit sig ännu men det beror kanske på att vi precis har kommit hem från ett av värmebölja drabbat London. Jag har nog inte hunnit ställa om ännu utan befinner mig fortfarande bland sandaler, solkräm och aircondition. ;)

  Fantastiska sommarbilder Anna! Så gott ni har haft det denna sommar. Guldstunder! :)

  Vi håller tummarna för att det kommer att bli en riktigt varm och solig höst. :)

  Trevlig helg på dig vännen!♥

  Kram Lotta

  Ps. Tack för dina alltid lika glada och omtänksamma kommentarer hos mig. Du anar inte vad glad jag blir. ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns onekligen som att hösten är kommen nu :) Men mig gör det inget för jag är liksom förtjust i alla årstider. Lite jobbigare blir det ju att köra till Göteborg eftersom regnet har en tendens att översvämma typ ALLT! Men annars så njuter jag :)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, just vintern är jag inte så förtjust i. Jag menar den har ju såklart en massa fördelar.. men slasken, isen, halkan.. njaee... Däremot hösten! Åh, såå mysigt! Vackra färger, mysigt regn, svamp, bär och gosiga kvällar med böcker och te :) Det ser jag fram emot.

  Hoppas att det går bra med skolan! Kram på dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...